Mikortól kell Budapesten jegyet/bérletet váltani kisgyermekek esetében?
Figyelt kérdés
Nem világos, hogy 6 éves kortól, vagy diákigazolvánnyal rendelkező kisiskolás kortól? Illetve mindezt az ember hogyan bizonyítja, ha pl vki visszamarad az oviban 1 évet, de már elmúlt 6? Hogyis van ez?2016. aug. 31. 11:19
1/7 anonim válasza:
Mi 3 hete voltunk fent Bp-n, megkérdeztük. Azt mondta a pénztáros, hogy amíg nem iskolás, nem kell.
2/7 anonim válasza:
Bp-en akkor, ha már iskolás. Addig nem kell. Bizonyítani nem igazán tudod, hogy még nem iskolás, elhiszik, ha mondod. Nem tudnak mást csinálni.
Szemét dolog, hogy sok városban betöltött 6 éves kortól kell, pedig a legtöbb gyerek nem úgy megy suliba, hogy betölti a 6-ot, és másnap már iskolás. Viszont diákigazolványa meg még nincs ugye. Úgyhogy ez sok helyen eléggé megbonyolítja a dolgot.
3/7 anonim válasza:
Kérj igazolást az óvodából. Én is így csináltam annó, és vittem magammal.
4/7 anonim válasza:
hogyne tudnád bizonyítani és kell is! az óvoda ad igazolást, csak kérni kell!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 31. 13:13
6/7 anonim válasza:
Bkv info, ha nem sulis a gyerek de elmúlt hat,akkor az ovi igazolàsàt fogadjàk el. Nem szoktàk kérni,de az a hivatalos utazàsi feltétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!