Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek nem baj, vagy...

Szerintetek nem baj, vagy hozzászokik?

Figyelt kérdés

2,5 hónapos kisfiam csak úgy kaksizik ha kibontom a pelust ès tornáztatom, nyomom a kis lábát a hasijához. Mi a vélemènyetek ehhez is hozzá lehet szokni mint a hőmérőzéshez?Annyira erőlködik (pedig nem kemény a szèklete) de mégsem kakil a pelusba, megvárja míg kibontom és "megnyomorgatom" ☺

A választ előre is köszönöm!

2016. aug. 31. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj. Inkább ez, mint a lázmérőzés. Idővel könnyebben fog menni a kakilás. Egyébként meg az én babám 6-7 hónapos kora körül tiltakozni kezdett a tornáztatás ellen, pedig úgy könnyen pukizott korábban. Nála pukigondok voltak az elejétől.
2016. aug. 31. 09:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem emiatt a rituálé miatt idővel hozzá tud szokni. Bár ez nyilván tök gyerekfüggő, meg még elég kicsi is, az emésztése sem állt be teljesen. Szóval most még szerintem nem gond.

De ha megpróbálnád, hogy nem bontod ki a pelust csak tornáztatod? Aztán ha megjött a végtermék akkor tisztába teszed és jól megdicséred. :-) Hátha idővel kedve szottyan önállóan is nyomni.

2016. aug. 31. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!