Meg lehet élni 158e forintból havonta egy 2 éves kislánnyal az oldalunkon?
Ebből jön még le a rezsi és az autóhitel? Mert az úgy már neccesebb... de szerintem ha marad kb. 100, abból ki lehet hozni a kaját simán.
Persze a pelus, meg ha kell a tápszer, az extra kiadás.
Kedves utolsó!
Nem azt írta, hogy nem akar menni dolgozni, hanem azt, hogy nem volt a terhesség előtt munkahelye, így nem tud visszamenni sehova dolgozni. Mármint nem várják vissza munkahelyre. De gondolom, attól még keres munkát... Na, de mind1, nem vitatkozni akarok, csak engem ez kicsit bosszant, hogy nem jól értelmezik egyesek a kérdést.
A válasz, hogy meg lehet élni. Mi kevesebből élünk, havonta olyan 100ból, ebből jön le a rezsi. A kisfiúnk 7 hónapos, pelus + tápszer és egyéb dolgok, de megvagyunk, élünk. Igaz, nem luxusban, de ki lehet jönni.
Neked is köszönöm hogy válaszoltál, 4 hónapos terhesen szűnt meg a munkaviszonyom, és valóban arra gondolok amit te is írtál. Ezek szerint nem volt ez olyan érthetetlen kérdés.
Megkérdezhetem hogy előtte volt-e félretett pénzetek amihez most hozzá tudtok nyúlni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!