Miért van az, ha egy anyuka feltesz egy kérdést (amire normális választ vár), akkor itt mindig vannak olyanok, akik itt élik ki magukat, és csak lehurrogni tudják az embereket? Azok válaszát is várom, akik pont ezt csinálják! Nagyon kíváncsi vagyok!
Szia!Mindenki a saját elméletét tartja jónak és ezek általában különböznek,hiszen mi magunk is mások vagyunk.Szerintem leggyakrabban ezek miatt alakulnak ki viták és születnek ilyen-olyan sértő válaszok.
Illetve van,aki csak provokálni akar,például egy unatkozó tizenéves,aki abban a támában nem is érintett.
Vagy csak egyszerűen alapjáraton is tuskó stílusa van az adott személynek.
Ha olyan kérdést olvasok,ami irritál,akkor továbblépek.Nem válaszolok csupán azért,hogy jól odamondogathassak a kérdezőnek.Üdv
Nem szükséges anyukának lenni! Egyszerűen van ezen az oldalon néhány olyan agyhalott névtelen birka, aki válaszolni egyáltalán nem tud, csak a kérdést minősíteni! Egyáltalán nem szabad foglalkozni velük. Azt gondolom, ha már nagyon le akarja hurrogni a másikat, legalább legyen annyi vér a p...-ban, hogy felvállalja önmagát...
Ilyen provokatív, veszekedést kierőszakoló idióta birkák, mindig voltak, és mindig lesznek.
Én csak azt nem értem, a moderátorok miért nem zárják ki őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!