Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Doroti név kinek hogy tetszik?

Doroti név kinek hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon aranyos... Adnátok ezt a nevet kislányotoknak?
2010. ápr. 20. 21:22
1 2
 11/17 anonim válasza:

21:58 Nagyon jól fog majd hangzani 40 évesen, h Melodi néni! Mért nem lehet a gyereknek normális nevet adni? Olyan sok szép magyar (!) név van!

(És ezt nem sértésnek szántam)

2010. ápr. 20. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért mit adjak neki??Gizit??Mert a Gizinéni jól hangzik?

21.században élünk!Ahol Málna, Napsugár, vagy esetleg Őzike nevet adnak a lányaiknak!Ahogyan a világ is fejlődik, úgy fejlődnek a nevek is,és nem biztos hogy 40 év múlva nénizni fogják!Az Édesanyám 50 éves volt, de senki nem Gabinénizte!Fiatalos, energikus volt, messze sem nénis!

És lehet hogy 40 év múlva tök természetes lesz olyat hallani hogy Melodi néni, vagy Doroti néni!Mint most a Sári néni, vagy a Piroska néni!Azért mert ezeket szoktuk meg!az ő korosztály pedig majd azokat fogja!

2010. ápr. 20. 22:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, aranyos, de leírva szörnyű... Ráadásul túl Amerika-feelingje van.
2010. ápr. 21. 07:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Várom a további véleményeket!
2010. ápr. 21. 09:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik!!! Adnám a kislányomnak ezt a nevet.
2010. ápr. 21. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Kiejtve még egész jó, de leírva...
2012. márc. 16. 16:57
 17/17 anonim válasza:
Engem Dorotinal hívnak és nagyon nem szeretem, mert hülyén hangzik és szinte senki nem hallott még róla
2016. júl. 30. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!