Ti megtartanátok egy erőszakból fogant magzatot?
Figyelt kérdés
Mostanában tanultam, hogy akiket erőszak ér, sokszor félnek orvoshoz fordulni, traumás állapotba kerülnek hosszabb időre. Tehát ha így terhesek lennétek megtartanátok a magzatot?2016. aug. 26. 14:43
11/17 anonim válasza:
Igen, tudom, hogy mélységesen le leszek pontozva, de vállalom, hogy a gyereket megtartanám és fel is nevelném, viszont sokkal jobban rettegnék utána a nemi betegségektől, amit egy ilyen féregtől lehet elkapni.
12/17 anonim válasza:
Nem, nem tartanám meg. Akkor sem, ha ennek az lenne az ára, hogy soha többé nem lehet gyerekem. Persze ez csak fikció és most már van is kettő, de a kérdés szempontjából ez lényegtelen. Én megúsztam egy nemi erőszakot alig 20 évesen, egy vadidegen és a kutyája mentett meg, akiknek amíg élek hálás leszek, bár a kutyus már nem él. Ha véghezvitték volna amit akarnak (mert ketten voltak), akkor is alap lett volna a 72 órás, de tételezzük fel, hogy ezt elmulasztom, akkor egyértelműen abortusz. Egyre ritkábban jut ez már az eszembe, és nem maradt ennek mára semmi kártékony, negatív hatása az életemre, de elvonatkoztatni sosem tudtam volna. Azért így is megvertek rendesen, nem hiszem, hogy minden egyes pillanatban, mikor a gyerekemre nézek, erre akartam volna gondolni. Elfogadom, ha valakinek ez belefér és külön, ártatlan életként tekint egy erőszakból fogant gyermekre is, ez annyira szubjektív és intím döntés, hogy csak az anyának van joga meghozni és senki sem ítélkezhet e fölött, vagy bírálhatja, bármi is lesz a végeredmény.
13/17 anonim válasza:
Nem!Semmilyen körülmények között sem!Én közel 17 éves voltam(ez 1989-ben volt),amikor megerőszakoltak.Szerencsére nem bántott az elkövető,és hazajutottam.Anyuék áthívták a gyerekorvosunkat-a szomszédban lakott(lakik a mai napig),aki meglátva,hogy ömlik belőlem a vér(szűz voltam,ráadásul meg is sérültem),azonnal a kórházba küldött.Ott egyből megvizsgáltak,előkészítettek egy műtétre(belül repedtem),és megkaptam a Postinort(akkor még így hívták).
Azóta közel 30 év telt el,makk egészséges vagyok,született 3 gyerekem(hüvelyi úton,gátmetszés nélkül),és egy cseppet sem kísért a múlt.
14/17 anonim válasza:
Nem a baba tehet róla. Nem ölném meg. Örökbe adnám, mert rengeteg párnak nem lehet gyermeke.
15/17 anonim válasza:
Senki nem öli meg, ugye ezt tudod? Nem, nem tartanám meg.
16/17 anonim válasza:
Semmi esetre sem tartanám meg.
17/17 anonim válasza:
az esemény utáni tabletta is abortusz. olvass utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!