Szoktad vinni 6-12 hónap közötti babádat ügyeket intézni, vagy úgy rendezed, hogy akkora szerzel felügyeletet, hogy ne kelljen magaddal vinni?
Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 09:13
11/12 anonim válasza:
Kenytelen vagyok, mert nincs aki vigyazzon ra, de soha semmi gond nem volt vele.
12/12 anonim válasza:
Ha épp nem dolgozott a férjem vagy anyósom, akkor otthon hagytam nekik. ha nem tudtam megoldani máshogy, akkor vittem magammal. Amíg könnyű volt, addig kendőben. Nálunk a hivatalban sorszámos rendszer van, tehát nem igazán lehet olyat csinálni, hogy előre engednek. Hogy mennyi időt voltunk, az mindig más. Volt mikor azonnal sorra kerültünk, volt mikor sokat vártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!