Bp,14. kerületi bölcsődékkel kapcsolatban bármilyen
tapasztalat?!
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek!
2010. ápr. 20. 16:01
1/9 anonim válasza:
Mi a kérdés? Nem tudsz dönteni? Mi is most kezdünk valamelyik kerületi bölcsiben szeptembertől. Legalábbis nagyon remélem...
2010. ápr. 20. 16:27
2/9 A kérdező kommentje:
"Választottam", de semmi tapasztalatom nincs, és lehet oda fel sem veszik. Ezért érdeklődöm a általánosságban. Mi a rendszer, mikor kell bejelentkezni, stb
2010. ápr. 20. 16:28
3/9 anonim válasza:
Akkor leírom neked amit már kiderítettem eddig.
Ha szeptembertől akarod beadni a csemetét, akkor most április 26-30 között elmész a gyerekkel a kiválasztott bölcsibe jelentkezési lapot kérni. Azt kitöltve kell majd visszavinni a kiválasztott bölcsibe május 21-ig. Érdemes több bölcsit is megjelölni a jelentkezési lapon. Valamelyik kerületi bölcsibe a 11-ből tuti felveszik a gyermeked, de nem biztos, hogy a választott helyre. A jelentkezési lapon lesz egy munkáltatói igazolás rész, azt is ki kell töltened. Jó sok minden van még, de nem tudom mi érdekel. Kérdezz!
2010. ápr. 20. 19:08
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!! :) Tehát a bölcsiben, ahova elsődlegesen jelentkeznénk, adják ezt a jelentkezési lapot? És mint a középiskolás vagy fősulis jelentkezési lapoknál, többet is be lehet írni? :) És a bölcsödébe kell visszavinni? .)
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen :)
2010. ápr. 20. 21:41
5/9 anonim válasza:
Többet is be lehet írni. Ilyen jelentkezési lapot bármelyik bölcsiben lehet kérni és akárhányat le lehet belőle adni. DE, nekem úgy magyarázta az egyik bölcsi vezetője, hogy ha valaki több jelentkezési lapot ad le, akkor a gyerekét félreteszik és oda veszik majd fel ahol marad hely. A gyakorlatban úgy néz ki a dolog, hogy összeülnek a bölcsődei vezetők, olvassák fel a neveket és aki több helyre jelentkezett annak a lapját félreteszik. Minden bölcsivezető kiválogatja a felveendő gyerekeket és a végén ahol marad hely, oda teszik be a több helyre jelentkező gyerekeket. Ezért nekem azt mondták, hogy ott célszerű jelentkezési lapot kérni, amelyik bölcsit a legjobban szeretnéd és azon az egy jelentkezési lapon célszerű több bölcsit megjelölni. Így tudod a legjobban bebiztosítani, hogy a környéketekre vegyék fel.
2010. ápr. 20. 23:47
6/9 anonim válasza:
Ja, a lényeg: amikor elmész jelentkezési lapot kérni, vinni kell a gyerkőcöt is magaddal. És amire még rákérdeztek és fontos lehet, az a cumisüveg. Nem tudom, hogy használtok-e olyat, de arról le kell szoktatni mert nem engedik bevinni a bölcsibe.
2010. ápr. 20. 23:49
7/9 anonim válasza:
Na 3 részletben csak válaszolok :-) Igen, ugyanoda kell visszavinni a kitöltött jelentkezési lapot ahol kérted.
Egyébként a fenti linken, a 15. oldal alján megtalálod a bölcsis nyílt nap időpontokat és a bölcsik telefonszámát. Nem tudom melyik bölcsit nézted ki, de még a héten is vannak nyílt napok, hátha nem volt még felétek.
2010. ápr. 20. 23:54
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon, nagyon szépen köszönöm!! :) Mi csak jövőre szeretnénk, tehát elvileg nem vagyunk lemaradva. A Patak menti Ilosvay téri intézményt néztem ki magunknak az van a legközelebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!