Lehetséges lehet szeptemberben kivenni egy hétre a gyermeket az iskolából elutazás miatt?
"Egyreszt csucsszezonban pont ketszer annyi a nyaralas, mint utoszezonban, masreszt meg mondjuk ha tengerparti nyaralasrol van szo, akkor mennyivel jobb a szeptemberi kiszamithatatlan idobol elmenni a 35 fokba, mint juniusban az amugy is dogmelegbol?"
Az emberek többségének egyértelmű, hogy amíg iskolás gyereke van, addig meg kell békélnie azzal, hogy a nyári szünet áll rendelkezésre nyaralásra, akármennyire is kedvezőbb lenne előtte/utána menni.
Mi az első héten megyünk Ciprusra, az orvosunk leigazolja.
Kérj Te is igazolást és kész.
Hiába volt itt a nyár ha mostanra kaptunk repjegyet, és olcsóbban.
Barátnőmék a tanév alatt 2szer mentek síelni egy hétre. És az igazgatónak kellett továbbítani a kérelmet aki mindig engedélyezte. Gondolom akkor nem engedi ha bukásra áll a gyerek vagy már túl sok hiányzása van.
Én sem éreztem fairnek a dolgot, mert az én szüleimnek még nyaralásra se futotta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!