Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1,5 hét múlva iskola. Ki...

1,5 hét múlva iskola. Ki mivel tölti az utolsó hetet?

Figyelt kérdés

Készültök a sulira? Kirándultok? Vagy olyan mint a többi nap? Hanyadikosok lesznek a gyerekek?

Nálunk 12.-be, 9.-be, 8.-ba, 6.-ba mennek. Már beszélgetünk a suliról, de persze senkinek sincs kedve menni. A 9.-es 1 hétig most gólyatáborba van. Mi pénteken kirándulunk még. Mert hétfőn már az ovi kezdődik.

2016. aug. 22. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Jövőhéten hétfőtől szerdáig még kirándulunk, strandolunk ha az időjárás engedi.(de lehet már előbb szabira tudok menni, mint kértem)

Utána már sajna az első tanévnyitó lesz a fiamnak.

(igazán kezdhetnének hétfővel, és nem csütörtökkel a tanévet)

Elsején megy a lány is oviba először

2016. aug. 22. 13:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Most megy elsőbe a fiam. A héten edzőtáborban van, jövő héten otthon leszünk 3 napig kettesben, mászkálunk, pakolászunk, készülünk az iskolára. Csütörtökön lesz évnyitó.
2016. aug. 22. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Nálunk 29-én ovi, 31-én évnyitó, 1-jén suli

2016. aug. 22. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Harom iskolasom van.

A nagylanyok nosztalgiabol Csipkerozsikat neznek;)

13,16 evesek.

Fiam masodikba megy. Jelenleg udvaron jatszik.

Meg par sulis cucc hianyzik.

Tervezunk egy mozit, A baratsagos oriast. Szombaton vadasznap, kisvasutazas.

Vasarnap lovas program.

2016. aug. 22. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon terveztünk semmit. 3.-ba megy a nagyobbik fiam (a kicsi még baba), most cseszegetem, hogy a kötelező olvasmány utolsó fejezetét olvassa már el végre (egyébként nagyon szeret olvasni, de amit feladtak, az derogál neki, túl dedósnak tartja). Hétvégén elvileg jó idő lesz, gondoltam, egy utolsó strandolás jó lenne (főleg, hogy idén összesen kétszer voltunk, és még a nyaraláskor sem lehetett fürdeni, jég hideg volt a víz), de közben beugrott, hogy a férjem nem lesz itthon, el kell utaznia, egyedül meg nem merem elvinni a két gyereket. Úgyhogy maximum séta, fagyi, csavargás, meg visszavisszük végre a könyvtárba a kötelező olvasmányt, és vehet ki helyette valamit, ami érdekli :)
2016. aug. 22. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!