Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogos hogy rosszul esik ez a...

Jogos hogy rosszul esik ez a barátnőmtől vagy a hormonok miatt el van borulva az agyam? Jó lenne pár független vélemény .

Figyelt kérdés

Terhesség elején vagyok, és állandóan rosszul vagyok. Émelygek, hányingerem van, hányok, stb. Említettem a barátnőmnek amikor legutóbb beszéltünk, akkor sem tűnt úgy, hogy különösebben érdekli, de azóta sem érdeklődött egyetlen egyszer sem, hogy hogy vagy Te szerencsétlen? Beszéltünk pedig telefonon és chat-en is, én nem hoztam fel, mert nem akarom ráerőltetni magam meg a bajomat. De semmit nem kérdezett, SEMMIT.. Jobban vagyok-e, hányok-e még, stb... csak elmondta miért hívott, és ennyi... Chat-en is leírt valamit, én válaszoltam, érdeklődtem felőle, válaszolt, és ennyi.

Semmi hogy vagy.

Pedig jól esett volna :(.

Nincs szó olyanról, hogy nem lehet gyereke és fáj neki hogy terhes vagyok, stb.. nem erről van szó, vannak gyerekei, ilyen gond nincs.

2016. aug. 21. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Nekem anyósomék nem kérdezik meg! Második baba és volt 2 vetélésem előtte....A baba leendő nevét sem említik meg, semmit nem vettek neki (a nagyobb kislány, most fiam lesz), sőt eljönnek látogatóba és még annyit sem segítenek, hogy a kezembe adja a koszos tányérját... Na úgy gondolom velük leírtam a kapcsolatunkat...

35 hkm

2016. aug. 22. 11:48
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Nekem is van ilyen barátnőm, aki nem kérdez, rám zúdítja a dolgait és ennyi. Eleinte bosszantott a dolog, de később megszoktam. Nem vagyunk egyformák, nekem van két gyerekem, neki még nincs és nem is akar, más világban élünk, más a fontos nekünk.
2016. aug. 22. 12:10
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

10# miert vajon milyen barat az aki ugy leirja, h megkerdezI a baratnoit h miujsag de a valasz ugysem erdekli.

Nem ismered a barat fogalmat

2016. aug. 22. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
A 8-as leirta tokeletesen,egyetèrtek.En mèg annyival kiegeszitenèm,hogy ,nekem gyanussà vàlt az a dolog ezen az oldalon hogy itt minden egyes vàlaszolo màs-màs szemèly lenne.
2016. aug. 25. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem te vagy a hibàs kedves kèrdezo hanem csak rosszul valasztottad meg a baratnoidet.De sajnos nem ritkak az ilyen baratnok,nehez talalni igaz baratnot mert onzoek,es kozonyosek az emberek.Latod itt is milyen sok a joindulat a kommentek tobbsegeben.utolso voltam.
2016. aug. 25. 20:46
 16/17 anonim ***** válasza:
23%
MIÉRT emelted ki a kérdést?Tizenpár választ kaptál,ám nem nagyon reagáltál a dolgokra.Mit szeretnél még tudni?!
2016. aug. 26. 00:14
 17/17 anonim ***** válasza:
69%
Talan csak kivancsi arra mennyi rossz indulatu ir mèg ide.
2016. aug. 26. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!