Jogos hogy rosszul esik ez a barátnőmtől vagy a hormonok miatt el van borulva az agyam? Jó lenne pár független vélemény .
Terhesség elején vagyok, és állandóan rosszul vagyok. Émelygek, hányingerem van, hányok, stb. Említettem a barátnőmnek amikor legutóbb beszéltünk, akkor sem tűnt úgy, hogy különösebben érdekli, de azóta sem érdeklődött egyetlen egyszer sem, hogy hogy vagy Te szerencsétlen? Beszéltünk pedig telefonon és chat-en is, én nem hoztam fel, mert nem akarom ráerőltetni magam meg a bajomat. De semmit nem kérdezett, SEMMIT.. Jobban vagyok-e, hányok-e még, stb... csak elmondta miért hívott, és ennyi... Chat-en is leírt valamit, én válaszoltam, érdeklődtem felőle, válaszolt, és ennyi.
Semmi hogy vagy.
Pedig jól esett volna :(.
Nincs szó olyanról, hogy nem lehet gyereke és fáj neki hogy terhes vagyok, stb.. nem erről van szó, vannak gyerekei, ilyen gond nincs.
Nekem anyósomék nem kérdezik meg! Második baba és volt 2 vetélésem előtte....A baba leendő nevét sem említik meg, semmit nem vettek neki (a nagyobb kislány, most fiam lesz), sőt eljönnek látogatóba és még annyit sem segítenek, hogy a kezembe adja a koszos tányérját... Na úgy gondolom velük leírtam a kapcsolatunkat...
35 hkm
10# miert vajon milyen barat az aki ugy leirja, h megkerdezI a baratnoit h miujsag de a valasz ugysem erdekli.
Nem ismered a barat fogalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!