A terhességem alatt kicsit "beszőrösödött" a hasam. Elfog múlni?
Figyelt kérdés
4 hónapja szültem, de nem vettem észre jelentős változást:(2008. szept. 30. 21:34
1/5 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám igaz én még nem szültem meg, de nekem azt mondta a védőnő, hogy majd kihullik!Ez nem tudom mennyire igaz mert sajnos tapasztalatom még nincs!
30 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
nálam is így van és nekem is azt mondta,hogy elmúlik majd. Gondolom amint regenerálódik a szervezet (ami van 1 teljes év is), addigra csak eltűnik
3/5 anonim válasza:
Nekem is 30 hetesen ilyen problemaim vanna....nekem is azt mondtak,h el fog mulni,hogy ezek csak olyan "pihecskek"...es majd elpotyog magatol...majd meglatjuk...gyantaztatni most eszem agaban sincs,de ha nem mulik el szules utan lehet leszedetem.
4/5 anonim válasza:
El fog múlni. Nekem is ilyen volt és most már olyan mint régen. (7 hónapja szültem)
5/5 anonim válasza:
Nekem is szőrös lett a hasam a terhesség alatt, de a baba 2 hónapos korára mind egy szálig kihullott. A hormonok miatt van, amint visszaáll a hormonháztartásod a szülés előtti állapotra, megszűnik a szőrösséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!