Veszelyeztettem a gyerekeket?
Tegnap úszni mentunk a lanyommal 9 eves es vittem az osztalytarsnöjet is.
Tudnak uszni de ugy h kapaloznak sokat , kifaradnak, aztan kell a kapaszkodo.
En kivételesen jo uszo vagyok (nö) es a kismedenceben usztunk de a melyvizbe akartak menni .
En a lanyomat sokat usztattam es tanitottam h lassan usszon, es ha elkapja a panik , hogyan legyen urra rajta , es usszon tovabb, igy megtanult uszni egy lassúbb tempoban.
A lanyom be akarta mutatni a baratnöjenek h tud uszni a melyvizben , persze ugy h velem ussza at a medencet , megjegyzem azon a reszen a viz 4 meter.
A masik kislanynak szoltam h szalljon ki a vizböl es nezzen minket a partrol, többször raszoltam.
De azt mondta h bejön velunk a 4 meteresbe ( Addig a kisvizben voltunk ) es nem fog uszni , hanem a partot fogja es nezni fog minket ahogy uszunk , a vizböl . (9 eves ö is)
Akkor bementunk a 4 meteresbe mind , a kislany fogta a vizböl a partot es en uszni kezdtem a lanyommal . Folyton hatra neztem a masik kislanyra, a lanyom erezte h stresszelt vagyok es egyszer vizet szivott de sikerult megnyugtassa magat es atusztuk.
Utana mondtam szalljon ki de h usszunk vissza , mondtam ok, visszausztunk, nem volt gond. Ha panikot kapott volna ki tudok uszni vele.
Ennek ellenere megfogadtam h ezt sose ismetlem meg . Soha .
Azota rosszul vagyok , arra gondolok h mi lett volna ha a masik kislany elengedi a partot es elkezd uszni , en meg közepen es a lanyom is ott panikot kap.
Mire odaerek megfullad.
Vajon haragudhat ram a kislany anyja ?
En nagyon haragszom magamra , Halistennek nem törtent semmi de törtenhetett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!