Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 éves kislányra kell bikinife...

7 éves kislányra kell bikinifelső a strandon?

Figyelt kérdés

egy ismerős gyerekét vittük a strandra szívességből. az anyja összepakolt neki. de nem rakott bikini felsőt(Ezt a helyszínen vettük észre). gyorsan vettük a boltban a strandon egy bikini felsőt a gyereknek.

ezt ugye elmondtuk majd a szülőknek.azok meg minden rossznak elhordtak minket,hogy hogy merészeltük ezt, szándékosan nem raktak bikini felsőt, 7 évesen nincs mit takarnia, sosem volt még bikini felsője és hogy hát hogy mertük venni a bátorságot ehhez..

most komolyan mi lennénk a rosszat? jót akartunk.. szerintem evidens,hogy egy lány/nő a melleit is takarja a strandon. még akkor is,hogyha nincs neki.attól még nő, miért ne lehetne felső rajta? + rengeteg elmebeteg pedofil van, miattuk sem túl szerencsés felső nélkül csapatni.

ti mit gondoltok? kicsit el vagyok hűlve,hogy mi teszünk szívességet nekik és még ők vannak kiakadva

2016. aug. 15. 14:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
58%
Még mindig nem értem (hiszen a kérdező nem válaszolt), hogy miért nem kérdeztétek meg magát a gyereket?? Ha láttátok, hogy nincs bikini felső, az volt az első gondolat, hogy szaladtatok venni egyet? Eszetekbe sem jutott, hogy a kislánynak szóljatok, hogy anyád nem rakta oda? Akkor kiderült volna, hogy nem szokott felvenni olyat. Ennyire egyszerű!
2016. aug. 15. 16:13
 22/36 anonim ***** válasza:
51%

Én egy 7 évesre már mindenképp adnék felsőt, a saját 3 évesemre is adok. Nincs különösebb oka, egyszerűen nekem így tetszik (és ő is kéri).

Erről a kérdésről mindenkinek más a véleménye, nincs ezzel gond. Azzal a patáliával már inkább, amit a kedves anyuka csapott. Leírásod alapján úgy reagálta le a helyzetet, mintha minimum burkát adtál volna arra a szegény kislányra.

Nem kell szívességet tenni az ilyen ismerősöknek.

2016. aug. 15. 16:14
 23/36 anonim ***** válasza:
59%

1. Hamarabb bukik a pedomaci a nőnek öltöztetett kislányra, tudod, a képzelet ereje...

2. Írd már meg, mégis mennyi az a sok pedofil minden strandon, de az is érdekelne, honnan tudod.

Ha meg akad, te azért vagy ott, hogy ne tudjon a gyerek közelébe férkőzni.

3. A kislányoknak nem túl kényelmes a bikinifelső, a top is csak egy fokkal jobb. Ugyanis nincs mellük, ami a helyén tartsa a felsőt, és némi ugrabugra után simán a cicijük fölé csúszik.

7 éves a lányom, szinte minden hétvégén szabadvízhez járunk. Lesem rendesen a gyerekeimet, sosem láttam, hogy valaki nagyon sasolnà. Amúgy vagy fürdőbugyi, vagy egyrészes van rajta, és még olyannyira nem szégyenlős, hogy simàn àtveszi a pléden ülve.

5 éves fiam jobban be van öltöztetve, ő a kisgatyához fürdőpólót hord, no nem a kisfiúkra vadászó pedomacik miatt, hanem mert tejfehér a bőre, míg a nővére kreol.

U.i. a sztorinak azt a részét nehezen hiszen, hogy lekaptak a 10 körmödről, hamarabb gondolom, hogy besértődtél, mert a szülők másként látták, mint te.

2016. aug. 15. 16:26
 24/36 anonim ***** válasza:
47%

Te jó ég, egy 7 éves gyerek, már elsős, iskolás! Ilyenkor már teljesen meg vannak az ő kis fejükben a nemi identitások. A kisfiúk is tudják már ilyenkor nekik kukijuk van a lányoknak meg puncijuk meg cicijük. Biztos nem szégyenítettem volna meg egy kisiskolást, hogy az egyik elsődleges nemi jellegét fedetlenül hagyom. Nem beszélve a felnőtt férfiakról a strandon.... Akik már pláne tudják.

Szerintem nem te vagy a beteg, ugyanígy tettem volna.

2016. aug. 15. 18:12
 25/36 anonim ***** válasza:
47%

Utolsó! Láttál te már 7 évest? A kuki, punci tényleg megkülönbözteti őket, illik is eltakarni, de a cucijük hajszálra ugyanolyan.

Amúgy meg olvass utána, az elsődleges nemi jelleg a nemi szervek közötti különbséget takarja. Amiről te írsz, az a másodlagos nemi jelleg, ami a pubertás kezdetén a hormonok hatására kezd kialakulni.

Ide tartozik a mell, az izomzat férfias, ill. nőies alakulása, a tetstalkat különbözősége, pl.pasinak a válla széles, nőnek a csípője, a szőrzet megjelenése, meg egy csomó más dolog, ami megkülönböztet egy nőt egy férfitől.

A 7 éveseket még csak elsődleges nemi jelleg különbözteti meg.

Az sem igaz, hogy számukra zavaró a fedetlen cici, max.ha beléjük nevelik. A valódi szégyenlősség a pubertáskorban, a másodlagos nemi jelleg kialakulásával egy időben kezdődik.

2016. aug. 15. 18:48
 26/36 anonim ***** válasza:
41%
Eszembe sem jutna felsőrész nélkül vinni a lányomat a strandra. Egyébként pedig van nem melltartó fazonú fürdőruha felső is, az szerintem tökéletes a kislányoknak.
2016. aug. 15. 19:12
 27/36 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem is első körben a kislányt kellett volna megkérdezni, hogy véletlen nem pakoltak neki vagy nincs is. Erre azért tud válaszolni és nem kellett volna ekkora felhajtás. Bár van egy olyan érzésem, hogy ez egy kitalált történet, hogy megint legyen egy sokválaszos kérdés.

De ha igaz lenne,akkor a szülőket se értem, szépen meg lehet beszélni, hogy mi nem adunk még rá felsőt, de azért köszönjük,hogy elvittétek strandolni és az ajándékot is.

Nekem még jóval kisebb a lányom, de szerintem úgy lesz mint nálam volt.

Amíg én nem igényeltem, addig bugyiban fürödtem. Valahogy kisiskolás voltam, mikor már kértem, hogy nagylányos kétrészes bikinim legyen és megkaptam. Néha még utána is fürödtem bugyiban, ha kényelmetlen volt, nem szóltak rám, rám bízták a döntést. Meg néha volt egyberészesem.

Szóval nem értem ezt a túlzott takargatást sem, de azt sem, ha valaki ennyire elutasítja a bikini felsőt.

2016. aug. 15. 21:09
 28/36 A kérdező kommentje:

nyilván kérdeztük a gyereket,hogy hol van a felsőd? és mondta hogy anya nem rakott. ezért vettünk neki. nem mondta,hogy még sosem volt rajta .

egyébként nyílván nem rendes melltartó alakú felsőt kapott, hanem egy sima toppot [link] ilyesmit mint a képen..

amúgy azt az indoklást nem igazán értem, hogy még nincs cicije,csak akkor kell takarni,hogyha nő majd.ez hülyeség. rengeteg felnőtt nőnek konkrétan nincsen cicije, mégis hordanak melltartót meg bikinifelsőt a strandon.

sose értettem az ilyet,hogy miért rohangálnak felső nélkül a gyerekek..

a pedofilok agyába nehéz belelátni, nem is érdekel igazából, hogy mi izgatja őket. én úgy vagyok vele,hogy ne adjunk rá okot,hogy nézzék .

és mondom, a kislány egyáltalán nem tiltakozott a bikini felsőre, még örült is neki amikor kiválasztottuk.

2016. aug. 16. 07:11
 29/36 A kérdező kommentje:
a szülők nyaljanak sót, ez volt az utolsó,hogy segítettem nekik felügyelni. ők kértek meg rá, amikor hallották,hogy megyünk strandolni,hogy vigyük a gyereküket is.
2016. aug. 16. 07:12
 30/36 anonim ***** válasza:
40%

Egy felnőtt nőnek MINDIG van cicije, kedves kérdező! Még akkor is, ha kevéssé emelkedik el a mellkasától, simán meg lehet különböztetni egy serdületlen lányétól, pl a mellbimbója tuti nem marad egy lapos pötty, mint a kicsiké, és a mellszövet is kialakul, zsír és kötőszövet rakódik le, kifejlõdnek a tejmirigyek. Különben a későbbiekben nem tudná ellátni az alapvető funkcióját.

Ezt is pontozd le nyugodtan, hiszen csak biológia.

2016. aug. 16. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!