Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 7 éves kislányra kell bikinife...

7 éves kislányra kell bikinifelső a strandon?

Figyelt kérdés

egy ismerős gyerekét vittük a strandra szívességből. az anyja összepakolt neki. de nem rakott bikini felsőt(Ezt a helyszínen vettük észre). gyorsan vettük a boltban a strandon egy bikini felsőt a gyereknek.

ezt ugye elmondtuk majd a szülőknek.azok meg minden rossznak elhordtak minket,hogy hogy merészeltük ezt, szándékosan nem raktak bikini felsőt, 7 évesen nincs mit takarnia, sosem volt még bikini felsője és hogy hát hogy mertük venni a bátorságot ehhez..

most komolyan mi lennénk a rosszat? jót akartunk.. szerintem evidens,hogy egy lány/nő a melleit is takarja a strandon. még akkor is,hogyha nincs neki.attól még nő, miért ne lehetne felső rajta? + rengeteg elmebeteg pedofil van, miattuk sem túl szerencsés felső nélkül csapatni.

ti mit gondoltok? kicsit el vagyok hűlve,hogy mi teszünk szívességet nekik és még ők vannak kiakadva

2016. aug. 15. 14:20
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
13%

Te vagy rosszul összerakva. Inkább ne tégy szívességet.

Egy kisgyerek teljesen "jó" egyszerű fürdőbugyiban, amíg 1) nem kezd nőni a melle, vagy 2) nem igényli a felsőt hamarabb.

2016. aug. 15. 14:23
 2/36 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk ez annak idején úgy volt, hogy ha akartam felvettem, ha nem akkor nem, vagy egyberészes fürdőruhám volt. De lehet, egy 7 éves lánynak már lenne igénye rá. Húgomnál nyilván már más volt, engem utánozott, ő előbb elkezdte hordani.
2016. aug. 15. 14:24
 3/36 anonim válasza:
62%
Szerintem igen is kell bikinifelső kisgyerekre is. Én már 4 évesen se mentem volna anélkül strandra.
2016. aug. 15. 14:25
 4/36 anonim ***** válasza:
65%
Miért nem kérdeztétek meg a kislányt?
2016. aug. 15. 14:26
 5/36 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem tettetek semmit rosszul.

Bár nekem fiam van, aki 6 éves lesz, de ha lányom lenne, én adnék rá bikini felsőt is.

És természetesen nem azért, mert egy 6-7 évesnek már lenne melle, mert nyilván nincs, de már nem egy kisbabáról beszélünk, hanem egy kislányról, akire szerintem illő adni.

De lehet én vagyok rosszul összerakva.

6/36 anonim ***** válasza:
32%

"egy lány/nő a melleit is takarja a strandon"

Ez igaz, de 7 évesen maximum kislány. Semmit nem kell takarni. Akkor kell megvenni amikor már nő neki vagy ő érzi úgy hogy kellemetlen nélküle.

7/36 anonim ***** válasza:
60%
Én biztos nem engedném bikinifelső nélkül, jól tetted.
2016. aug. 15. 14:28
 8/36 anonim ***** válasza:
69%
A kislánynak mi volt az álláspontja ebben a témában? Vagy őt nem kérdeztétek meg?
2016. aug. 15. 14:28
 9/36 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is kell. Legkésőbb akkor érdemes venni amikor már iskolás korú. Előtte is jó ha van de utána szerintem már mindenképpen. Nekünk pl első osztálytól volt úszásóránk, és ott felső is kellett pedig 6-7 évesen nincs melle kislányoknak normál esetben
2016. aug. 15. 14:29
 10/36 anonim ***** válasza:
30%
Az én lányomnak nem volt 7 évesen bikinifelsője. Egészen 9 éves koráig nem vettünk neki, nem is igényelte. Ha kérte volna vettem volna.
2016. aug. 15. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!