Nem értem? Magyarázat lent!
Figyelt kérdés
A ciklusom elég össze vissza van. Van, hogy 27 nap, de van, hogy csak 24. Az utóbbi két hónapban mindig pontosan 24 napra jött meg, most viszont még lenne 5 napom a 24-ig. Ma volt egy kis barnás folyás, de tényleg csak egy-két cseppnyi. A mellem fáj, de ez természetes, hisz előtte 4-5 nappal mindig fájnak. Próbálkoznánk a babára, de ez beágyazódásnak már nagyon soká van. Ennyire ingadozna a ciklusom? Teljesen kikészít!!!!2016. aug. 14. 20:50
1/5 anonim válasza:
Ha vezetnél hőgörbét, akkor talán lehetne válaszolni a kérdésedre. Így csak találgatni lehet, hiszen te magad írzad, hogy ingadozik a ciklusod. Tehát vagy beágyazódás, ami lehetséges, ha pl. 27-29 napos ez a ciklus, vagy megjön, ha 24 napos. Vagy hormongond, ha barnázással indul. Ovulációs tesztet sem használsz? Akkor tudnád, mikor van ovulációd, tudnál számolni vele.
2/5 anonim válasza:
Elírtam, akkor, ha 24- 25 napos, lehet beágyazódás is.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem vezetek hőgörbét és nem csináltam még ovulációs tesztet sem. Már van egy kisfiunk és Ő nagyon gyorsan, egyik hónapról a másikra sikerült, így úgy gondoltam, hogy talán belefér pár hónap nagyobb rágondolás nélkül. A kisfiammal nem voltak ilyen tüneteim, csak a kimaradó menstruáció miatt tudtuk, hogy sikerült.
Köszönöm a segítséget! Akkor figyelem a jeleket!
2016. aug. 15. 18:08
4/5 anonim válasza:
Remélem, sikerül minél hamarabb! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2016. aug. 15. 18:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!