Valahol olvastam hogy a 3. baba teljesen más vonásokat örököl. Mint az elsö 2 gyermek. Megerösited vagy cáfolod?
Figyelt kérdés
2016. aug. 14. 12:08
11/23 anonim válasza:
Cáfolom. A növérem elsö gyerek én 3., teljesen egyformák vagyunk.
12/23 anonim válasza:
Cáfolom!Az 1. és 2. fiunk kiköpött apjuk,a 3. gyerekünk,aki kislány,egy az egybe olyan,mint én.Kinézetileg semmi közünk se a nagyszülőkhöz,se a dédszülőkhöz.
13/23 anonim válasza:
Még egy kérdés: ha apámnak a harmadik gyereke vagyok, anyámak az első, akkor mi számít? Csak mert kiköpött apám vagyok.
14/23 anonim válasza:
Utolsó, a Brit tudósok erre a két kérdésre is biztosan kitalálnak valamit! :D
15/23 A kérdező kommentje:
Kedves 13-mas akkor valószinüleg 1.gyereknek számitasz.A cikk egy apáról anyáról szólt.
2016. aug. 14. 13:50
16/23 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es azt nem tudom.Nem irt róla.
2016. aug. 14. 13:51
17/23 anonim válasza:
Cáfolom! 3-an vagyunk testvérek (lányok), én vagyok a legidősebb, és a legfiatalabb húgommal nagyon nagyon hasonlítunk, a másik húgom viszont (középső gyerek) vonásai teljesen mások. Én és kishúgom apukámra hasonlítunk, másik húgom pedig az anyai nagytatára.
18/23 anonim válasza:
Cáfolom. Harmadik gyerek vagyok, még alig látszottam ki a földből, amikor már azt hallgattam mindenkitől, hogy mennyire hasonlítok apukámra. De anyukám vonásaiból is kaptam, csak belőle kevesebbet. Viszont a tesóimat sem tudnám letagadni. A nagyobbik bátyám az egyik nagyapánkra hasonlít még nagyon.
19/23 anonim válasza:
Cáfolom.
Bátyám és húgom egy kaptafa külsőre-belsőre egyaránt, csak az egyik férfi, a másik nő, én meg mintha nem is a testvérük lennék se külsőleg, se temperamentumra :)
20/23 anonim válasza:
Cáfolom.
Legjobb barátnőmék 3man vannak testvérek, a húga (2.gyerek) és az öccse (3. gyerek) tök ugyanúgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!