Öltözködés szülés után hogyan?
Figyelt kérdés
7 hete szültem és gondban vagyok az öltözködèssel.A régi ruhák még nem jönnek rám, de a kismama ruhákat már nem akarom felvenni.Gondoltam veszek néhány ruhadarabot amit a formám visszanyeréséig hordanék.Mit ajánlottok?Kedves anyukák Ti hogyan öltözködtök/öltözkedtetek szülés után?
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. aug. 9. 21:42
11/11 anonim válasza:
Egy darab terhesfarmerom volt azt is anyukám turizta,semmi más terhes ruhám nem volt pedig 30 kilót híztam.A terhességemet leggingsben,és tunikákban húztam ki.Ezeket később is tudtam hordani,hiszen ezek most is divatosak.Mikor megszültem is ezeket hordtam,illetve utána jött a nyár,akkor meg a maxiruháimat,amibe szintén belefértem akkor is,meg most is az S-es méretemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!