Sorstársak kerestenek!? Akik szinte nulla családi segítséggel több gyereket nevelnek? Nektek nem fáj hogy a család nem nagyon akar segíteni?
3 Kisgyerekem van..egy 3 éves és egy 6 éves ikerpár...A férjem sokat dolgozik, ezért nagyon-nagyon ritkán jól jönne ha valaki segítene a gyerekekre vigyázni, még a tényleg szükséges dolgokat elintézem....sajnos a családom számomra elég fura, egyszerűen eszükbe se jut hogy esetleg megkérdezzék hogy egy hónapban legalább egyszer vigyázzanak a gyerekekre...ha van vmi dolgom megkérdezem ráérnének-e vigyázni a gyerekekre, de éreztem nem szívessen teszik, megszokták szerintem a nyugalmas, gyerekricsaj néküli életet....eléggé fáj hogy nem számíthatok rájuk....tudom én vállatam a 3 gyereket, de néha sajnos jól jönne pár óra "szabadság" amíg el tudok intézni dolgokat..
Most lett volna elintézni valóm, a nővérem nagyvonalúan felajánlotta h 1-2 órára a legnagyobb gyerekre vigyázna(ő kislány)...de mivel pont nem a legnagyobb a leggyengébb láncszem, ezért semmit nem értem volna vele, illedelmesen vissza utasítottam hogy akkor megoldom majd a dolgot....
Egyszerűen nem is értem h fél vajon a kicsire vigyázni ? aki 3 éves ? egyszerűen nem értem őt miért nem akarta volna elvállalni..
köszi h meghalgattatok

Nekünk meg csak ketto van, szerettünk volna 3.-at de valoszinu nem lesz.
Anyukam segitget, de a problémáinkat nem tudja tolerálni, nem tud benne osztozni kicsit sem, nekem ez azert esik rosszul mert mi 3-an vagyunk tesok es csak en ram számíthat mindenben, en intezem a hivatalos ügyeit, kölcsön adok ha epp jobban megy nem is kell visszaadni a masik ket tesom meg éli az eletet...
Sajnos koran kell visszamennem dolgozni ennek anyagi es egyéb okai vannak, próbáltam segítséget kerni, hogy a 4 hónaposra vigyázzanak októberig (2honapot) de nem valaha semmilyen megolddasba, sem 1-2 napot...
Viszont hallgathatom, hogy szar emberek vagyunk mert miert keresek valakit melle. Ok is megoldották anno, csak sajnos azt elfelejti anyukam, hogy amig o itthon volt a nagyszüleim a nyugdíjukat gyakorlatilag nekik adtak, utana meg suli utan mindig ott voltunk ...
Sajnos a mai világban vagy dolgoznak a nagyszülők vagy az életüket akarjak élni, ami rendben van csak azert rossz, hogy egyedul vagyunk egy családon belul....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!