Milán névről mi a véleményetek?
Elég semleges nekem. Nem az az új hullámos külföldi hangzású név, mint pl. a Brendon (de ha valaki ezt adja a gyerekének, engem nem zavar), nem nagyapánk korabeli József, János, és nem is az újra divatba jövő nagyon régi nevek, pl. mint Csanád, Csongor, Botond stb. Nem olyan gyakori, mint a Bence és a Gergő, de nem is olyn borzalmas, mint pl. a Leokád vagy a Belzebub. Ismert név, nem jár majd úgy a gyerek, hogy visszakérdeznek, hogy mi a neve (mint mondjuk ahogy egy Brájen járhat), és az idősebb korosztály is ismeri.
Szerintem elég jó név, nem igazán lehet belekötni.
Szerb ugye? Valahogy úgy gondolom, hogy a névnek ki kell fejeznie valamit. Mint pl. a hovatartozást, nemzetiségileg vagy vallásilag, akárhogy.
Akár csak szűken a családhoz.
Ha illik a családba, akkor szép név. De mondjuk egy református magyar családba nem illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!