Mi a véleményetek a Milán névről?
Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 22:00
1/9 anonim válasza:
Öcsém jut eszembe, és imádom, szóval ++ :D
2/9 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap a nevekről beszélgettünk nekem tetszik ^^
2010. márc. 24. 22:07
3/9 A kérdező kommentje:
Jaj nem is ide akartam kiírni, hanem a gyerekvállalásos részhez.. :D
2010. márc. 24. 22:23
4/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik nagyon, a milánói makaróni jut eszembe, plusz volt pasimat hívták így, aki egy tuskó.
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ezt juttatja eszedbe.. miért volt tuskó?
2010. márc. 24. 22:51
6/9 anonim válasza:
nekem sem tetszik, nem tudom megmagyarázni, miért...talán túl lágy hangzású.
7/9 anonim válasza:
Szerintem mint név, szép, de nekem is a milánói makaróni jut róla eszembe, bocsi:)
8/9 anonim válasza:
:DDD Az én első komolyabb pasim is Milán volt.
Rekordot döntöttünk azt hiszem.
Egyik este találkoztunk én még kislány voltam beleestem teljesen. Ő meg amolyan Casanova volt szóval elhittem, hogy ő is. Komolyan életem legboldogabb egy napja volt. Aztán találkoztunk másnap és a nevemre se emlékezett. Tette a szépet egy barátnőmnek.
Emlékszem ideges lettem, mert még semmi sem történt köztünk! Ha lefektetett volna és aztán hanyagol azon nem csodálkozom, de így. :DD (Na, de most nincs igazam? :D)
Képen töröltem, aztán elnézést kért és még kb egy hétig találkozgattunk...
De ennyi.
Na szóval nekem nincsenek kellemes emlékeim ezzel a névvel kapcsolatban.
Amúgy meg elsőre az AC jut róla eszembe. A focicsapat (AC Milan). :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!