Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tapasztalt nő és anya létedre...

Tapasztalt nő és anya létedre ha nincs párod összejönnél egy tapasztalatlannal?

Figyelt kérdés

30 feletti de még nem volt kapcsolata mert elmondása szerint mindig rosszakat vonz be pl alkoholista nő meg ilyenek.

Nem görcsöl a témán, elvan igy is anyuka mellett, viszont vállalkozó.

Olyan "lagymatag" típus, aki csendben eldolgozgat nem motiválja semmi nem gyűjt házra v kocsira nincsenek kilengései bulik vagy drog..

Ilyen ember jo férjnek apának, aliben semmi harc vagy szenvedély tenni akarás nincs és ráadásul tapasztalata sem pl nem érdemes vkit megcsalni mert oda minden akkor amit addig felépitett, szép család stb.?

Rendes embernek tűnik alapból, de csak erre alapozni...

2016. aug. 7. 15:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Amugy jelenlegi állapot az, hogy ő akar engem lehuzni és nem forditva.arra kiváncsi, miket lehetne nálam javitani, vagy volt egy munkája de a megrendelő vusszamondta, igy rám akarja sozni..

Elméleti szinten vagyok még . Ha egyszer megfordul benne hogy randira hivjon nem is tudom mit mondjak...

2016. aug. 7. 22:38
 12/17 A kérdező kommentje:

10 köszönöm az érdemi választ!

Épp ezért is fura hogy vállalkozi mert tényleg önállotlannak tűnik viszont vérbeli balfékek nem lennének képesek vállalkozni..ugye milyen ellentmondásos?

2016. aug. 7. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sok olyan ember van, akik a munka területén odateszik magukat, precízek, munkaidőn túl is lehet rájuk számítani, viszont a magánéletben már korántsem ennyire odaadóak. De minden eset egyedi. Biztos,h minél hamarabb ki kéne deríteni,h azért vannak -e olyan ambíciói,h saját élete, családja legyen, vagy neki tökéletesen megfelel a jelenlegi helyzet.
2016. aug. 7. 23:09
 14/17 A kérdező kommentje:

Amikor a céljairól kérdeztem, eddig csak annyit mondott, neki nem olyam céljai vannak, mint az átlagnak, hogy pl kocsi..

De majd kérdezem kicsit tovább is majd, jó ötlet :)

2016. aug. 8. 00:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Hogyan lenne mindegy, mit írsz, ha teljesen más jelentése van a kettőnek?
2016. aug. 8. 06:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem egyszer összehozott a sors egy ilyen jómadárral. Vállalkozó volt, pénze is volt, de nulla motiváció.. 2 hétig bírtam mellette. Egy végtelenül unalmas ember volt és még az ágyban is egy nulla, 36 éves volt. Na nekem többet ilyet soha! :D
2016. aug. 8. 07:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Én belezúgtam anno egy latymatag, anyu irányította, egyetemelső munkamániás helyes fiúba. 4 évig szenvedtem, a szívem és az eszem harcolt.

Soha többet férfi, aki nem karakán, nem céltudatos a magánéletben. Én a mai fejemmel menekülnék.

2016. aug. 8. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!