Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Még mindig nem vagyok boldog....

Még mindig nem vagyok boldog. Más is vasn igy?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a lányomat, de már 5 éves, és még mindig arra várok, mikor lesz jobb az életem vele. Még mindig a régi nyugodt életem hiányzik, és gyakran boldogtalan vagyok...
2016. aug. 6. 23:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
"régi nyugodt élet " - miért nem tudod megteremteni a nyugalmat az otthonodban? az lenne a feladatod - és csak rajtad áll.
2016. aug. 6. 23:14
 2/15 A kérdező kommentje:
Van gyereked? Neked mi a nyugalom? Hátha nem egyre gondolunk. :-)
2016. aug. 6. 23:18
 3/15 anonim ***** válasza:
45%

(csak 3 van...) A nyugalom olyan, mint a csendes tó. Minden szépen ragyog benne. Ha zaklatott vagy, az a háborgó tó felkavarodik a vize, és a világ képe széttöredező. Ez tudatállapottól függ. Meg kell találni azt, ahogy csendes tiszta tó lehet a tudatunk. Egy rövid, csendes szemlélődés a legtöbb embernek segítő. Egy szép vers... nézd ez milyen szép: a NASA élő közvetítése a Nemzetközi Űrállomásról:

https://www.youtube.com/watch?v=njCDZWTI-xg

2016. aug. 6. 23:27
 4/15 anonim ***** válasza:
37%
Igen.
2016. aug. 6. 23:28
 5/15 anonim ***** válasza:
40%

Én is gy vagyok. Nem szerettem az életem mielőtt terhes lettem, azt hittem hogy egy baba meg fogja oldani a dolgot, mert lesz miért élnem, de itt vagyok, nemsokára megszületik, és még mindig ugyan olyan szar minden, ha nem rosszabb.

38hkm

2016. aug. 6. 23:32
 6/15 anonim ***** válasza:
56%

Én inkább attól rettegek, hogy történik valami, ami elrontja azt az idillt, ami a születése óta az otthonunkban van.

Te vagy a családi tűzhely őrzője, neked kell nyugalmat teremteni, és akkor ő is nyugodt lesz.

2016. aug. 6. 23:35
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

Nekem 2 van.

Régi nyugodt élet?? :-) gyerek mellett nem.lesz már olyan,mint régen gyerek nélkül. De remélem ezzel nem mondtam újat!

Viszont adaptálódni kellene az új élethez,ami már a te esetedben 5 éve tart.

Mi az,ami.miatt nem vagy boldog? Én pl.már el sem tudnám nélkülük képzelni az életem,pedig nem vagyok belebuzulva a gyerekeimbe. De ha eltöltök nélkülük egy napot hiányoznak.

2016. aug. 6. 23:36
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

Soha, de soha nem akarom újra a régi életem, ami a gyerekeim előtt volt! Én is más, jobb ember lettem és én ezt fantasztikusnak találom.

Sajnálom ha nem élted még át azt a boldogságot, amit csak a gyerek adhat.

2016. aug. 7. 07:37
 9/15 anonim ***** válasza:
23%
(a sok boldogtalan, keserű ember lepontozta a 3-ast - sajnálom, azokat, akik azt hiszik, ez a "boldogság", a gyk-n lepontozni)
2016. aug. 7. 07:49
 10/15 anonim ***** válasza:
23%
Igazi mélységeit élem meg az életnek mióta megszülettek (2 van). Nem vagyok jó anya és nincs nap, hogy ne érezném úgy, hogy megbolondulok. Jobbat érdemelnének. Ha arra gondolok, hogy nincsenek, kettős érzés. Lennék újra független. De aztán nagyon fáj a szívem, hogy ők nem lennének. Szóval patthelyzet.
2016. aug. 7. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!