Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Gondor Noel vagy a Gondor...

A Gondor Noel vagy a Gondor Dániel a jobb név? Ha pedig kislány, akkor a Gondor Emma milyen?

Figyelt kérdés

Most 17hetes vagyok,és neveken gondokodom :)

A véleményeteket szeretném kikérni:)

A Gondor Noel vagy a Gondor Dániel a jobb?

A véleményeket előre is köszönöm:)

Ha pedig kislány akkor a Gondor Emma milyen?:)

2008. szept. 30. 09:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha lányom lett volna, nekem is Emma lett volna, bár a párom fintorgott, hogy csúfolják majd, hogy e ma, e meg holnap, mármint jobb kéz ma, bal meg holnap. Szerintem is nagyon szép név a Noel. Az én fiam Alexander Miron lesz. Boldog babavárást.
2008. szept. 30. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Dániel:)Mi is azok vagyunk:D

De nem csak ezért,nekem hangzásilag jobban tettszik.nekem az Emma annyira nem tettszik,de nem is nekem kell,sztem pl az Eszter sokkal nőcisebb..ha már az e-nél járunk.

2008. szept. 30. 21:51
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem e G G a nyerő pl, Gondor Gréta , Gondor Gergő !
2008. okt. 2. 09:43
 14/15 anonim ***** válasza:

Dániel,a mi fiúnkat is így hívják.Én is 17hetes vk a lány név már fix a fiút még nem tudom.Vezeték név Dobrosi ....

Csodás készülödést neked!Ági

2010. febr. 20. 10:36
 15/15 anonim válasza:
A Noel is szép név, de szerintem a Gondor Dániel így együtt nagyon passzol egymáshoz.
2014. nov. 5. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!