Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekkel a szülőknél?

Gyerekkel a szülőknél?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek ha egy pár az egyik fél szüleivel él és becsúszik egy gyerek? Milyen lehet a nagyszülőkkel élni ha már baba is van? "Illene" elköltözni?

Akinek van tapasztalata szívesen elolvasom.

(Csak elméleti a kérdés)

2016. aug. 4. 21:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A 4. vagyok.Kedves 5.és 6. válaszoló.Úgy lehetséges,hogy-bár az alapterület értelem szerűen akkora,mint a mi szintünk-a tető olyan magasra-és lejtéssel-lett rakva,hogy kialakítható még egy szint,a lakásból feljárással(ahol mondjuk egy háló+egy zuhanyzó-wc,vagy 2 háló elfér)).Tehát a 80 nm elosztása úgy néz ki,hogy 70+10 nm.
2016. aug. 4. 23:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Szuper anyósom,apósom van,imádom őket. De legutóbb a nagypapa kora miatt felmerült a több generáció egy fedél alatt téma. Nagypapa se mehet oda,mi mehetnénk,de anyós is meg én is kapásból mondtuk ,hogy soha nem laknánk egy fedél alatt,elég egy párnak megszokni egymás dolgait,nem még kettő másik emberhez is igazodni. Sokat vagyunk ott,lányunkkal,pontosabban hétvégén,de ez más. A gyerek,októbertől gyerekek bármikor bármennyit lehetnek ott.
2016. aug. 5. 06:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Átmenetileg oké, amikor nincs más megoldás, de hosszú távon nem egészséges, szerintem.

Én is belementem anno, hogy az exem szüleihez építkezzünk és hiába voltunk teljesen külön háztartásban, külön bejárattal, sosem tudtam igazán otthon érezni magam.

Rá is ment a kapcsolatunk, mert az exem persze nem értette, hogy mi bajom van azzal, hogy pl. anyós bármikor át tud jönni, ezért sosem tudtam teljesen elengedni magam otthon, mindig készenlétben kellett állnom, nem hagyhattam kupit stb. Főzni sem főzhettem bármit, mert mindig ő akart etetni minket, így sokszor a kukában kötött ki az én kajám, mert mindenki ott evett inkább....

1 hónapja elköltöztem a gyerekekkel, hosszas vívódás után, mert persze voltak más problémák is, amiket az exem nem akart megoldani....

2016. aug. 5. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Eleve nem költöznék össze a párommal úgy, hogy valamelyikünk szüleinél lakunk, gyereket meg pláne nem vállalnék oda. Jó a kapcsolatunk a szüleinkkel, de felnőtt berek vagyunk, saját, önálló élettel.
2016. aug. 5. 11:23
 15/15 anonim ***** válasza:
*emberek (hülye telefon)
2016. aug. 5. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!