Ajándékötletet keresek babalátogatóra! Mire van szüksége egy friss anyukának, de esetleg nem veszi meg elsőre?
Egy kedves barátnőm szül hamarosan és babalátogatóba szeretnék vinni neki valami különlegesebbet. Felénk babaruhát, takarót, játékot, popsitörlőt stb. "szokás" vinni, tehát ebből nagyon sokat fog kapni. Kicsit más jellegűt vennék, de mivel még nem vagyok anyuka, így nem tudom, hogy mi az amire szüksége lehet.
Rákérdezni nem szeretnék, de a beszélgetést vittem már olyan irányba, hogy kiderüljön mennyire bevásárlós típus. Bébiőrt vesznek még szülés előtt, de ezen kívül nem igazán mondott más hasonló jellegűt, amit mindenképpen beszereznek idejekorán. Gondoltam ilyen cumi-sterilizáló "gépre", vagy párásítóra, esetleg cumis lázmérőre, de jöhetnek hasonló ötletek még. Olyasmi érdekel tehát, amit használni fog, de amit esetleg tapasztalatból később venne meg az ember, mert esetleg még nem érzi hiányát.
Ötletek?
Az a baj, hogy nem rudod, mi az, amit már megvett, és mi az amit még nem. Mi például mindent megvettünk már.
Igaz, hogy ajándékokat sem várok el senkitől, elég, ha meglátogat. :-)
Egyébként örömmel fogadok majd bármit.
Aminek aa legjobban örülnék majd, az a babajáték, és esetleg nekem valami süti. :,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!