A nyári szünet utolsó heteire milyen programokat terveztek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 21:44
1/7 anonim válasza:
Mi mèg most megyünk egy hètre a Balatonhoz.
Lesz náluk egy egy hetes zenei fesztivál, oda is többször kimegyünk.
Strandolás.
Mamával beígèrt mèg egy mozit ès egy cirkuszt.
2/7 anonim válasza:
Jézusom, még egy hónap vissza van, és már úgy emlegetjük, hogy utolsó hetei? :D Mi jövő héten megyünk még csak nyaralni, a férjem még csak most veszi ki a szabiját. Meg lesz még a városban valami háromnapos családi fesztivál, szerintem kimegyünk arra is, plusz lesz egy lagzi is a családban. Hát kb. ennyi lesz augusztusra. Meg még remélem strand, bár sajnos itt Pécsen nem vagyunk eleresztve strandilag.
3/7 anonim válasza:
Állatkert, mozi, strandolás. Látogatás a vidéki rokonokhoz, hozzánk is jönnek külfödről rokonok egy hétvégére. Tervezünk még egy balatoni hétvégét, majd meglátjuk.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igen, utolsó hetei, a 11 hétből már csak 4 hét van...
Úgy érzem, nagyon gyorsan eltelt. Mától vagyok szabadságon a 3 iskolásommal.
2016. aug. 1. 13:11
6/7 anonim válasza:
Ugyanazt, amit eddig is. Nézegetni mások barátos szelfijeit és lájkjait a fészbukon és instagramon.
7/7 anonim válasza:
Mit tervezek?
Depressziót,avagy semmit
Én nagyon várom a szeptember 2-őt (azért nem az 1-et,mert akkor el kell hallgatnom az élménybeszámolókat)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!