Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen felületen gyurmáztok?

Milyen felületen gyurmáztok?

Figyelt kérdés

Jó lesz a tisztára törölt, száraz viaszosvászon asztalterítő?

Mi vált be nálatok a legjobban?

2016. júl. 31. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:
A sima mezei konyhaasztal mindenféle terítő nélkül.
2016. júl. 31. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi is csak az asztalon. Nem kell terítő.
2016. júl. 31. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem van műanyag vágódeszkám, egy olyat kapott, azon gyurmázik :) a sima étkezőasztalon, de neki van sok igazi gyurmája is ami olajos, azt nem szeretem ha felkenti az asztalra
2016. júl. 31. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha lakkozott az asztal, akkor érdemes valamivel letakarni, hogy ne essen baja. A műanyag bevonatosnak nem árt.
2016. júl. 31. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze, jó a viaszosvászon. De bármilyen jól tisztítható, sima felület jó. Nekünk van erre egy nagy műanyagtálcánk, meg a régi pelenkázóalátét huzata, az sokkal nagyobb.
2016. júl. 31. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyurma tábla es egy szilikon nyújtó lap
2016. júl. 31. 18:52
 7/8 anonim ***** válasza:
mi az egyik fa puzzle tábláján...megfordítom, így az egyik fele gyurma tábla, de ha kiakarja rakni a puzzlét, elrakjuk a gyurmát és visszafordítom. nem mondom hogy a legpraktikusabb de így kezdtük el és azóta így is maradt.
2016. júl. 31. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Asztalon, újságpapírral letakarva. Amióta az eszemet tudom, úgy gyurmázunk, gyerekkoromban is így volt, és a saját gyerekeimnek is ezt veszem elő, ha gyurmáznak.
2016. júl. 31. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!