Létezik, hogy valaki éveken át nem esik teherbe megszakításos szex mellett?
Egyszer azt olvasta, hogy akik évekig ilyen módszerrel szexelnek és nem csúszik be a gyerek ott valami hiba van.
Mi a férjemmel 4 éve csak így szexelünk, mégsem lettem terhes.
Tesómék 7 évig voltak így, és mikor akartak gyermeket már, szinte elsőre teherbe esett. Barátnőm szintén.
Akkor szerintetek mi az igazság?
Ismerek egy srácot, akinek meggyőződése, hogy ha gyereket akar valaki, akkor legalább egy évig kell próbálkozni, olyan nehéz teherbe esni egy nőnek.
Ezért ő nem használt gumit soha, és veri a mellét, hogy egy csaja se lett még terhes...
Mi egyszer próbálkoztunk, biztos hogy jóval előbb kivette, mégis terhes lettem. Egyébként örültünk.
De a lányom agyoncsapom, ha így fog "védekezni".
Én azon is csodálkoztam, h 7 év tabletta mellett nem lettem terhes (mert ugye itt mindenki becsületesen, lelkiismeretesen, tablettával védekezve lett terhes)
Kivizsgáltattuk magunkat, kiderült, h természetes úton nem is lehet gyerekünk, mert a férjem spermájában kevés az életképes spermium, mert vagy lassúak, vagy nem jól mozognak vagy nem jó alakúak. Lombikoztunk végül.
Férjemmel 5 évig, egy korábbi kapcsolatomban 3 évig védekeztünk így.
Gyógyszerek közül egy sem jött be, mindig lett valami bajom, feladtam. Biztos van megfelelő, de nem próbálkoztam tovább. Óvszert utálom.
Kislányom a második hónapban összejött, szóval semmi bajom :) 3 hónap múlva születik
3 éve védekezünk így és nem lett belőle baba eddig.
Viszont nálam endometriózis gyanú áll fenn.
Szerintem minden lehet, ha aggódsz vizsgáltasd ki magad.
mi 2 évig védekeztünk amikor úgy gondoltuk, hogy ha nagyon akarna, jöhetne, így megszakítottuk. egészen 5 éven keresztül, amikor tudatosan megfogant első gyerekünk, első alkalomból :)
terhesség után pár hónapig megint védekeztünk, majd megint elhagytuk és 6 évig megszítással éltünk nemi életet. majd úgy gondoltuk jöhet a tesó és 3. hónapban megfogant :)
napokban szülök, úgy döntöttük spirált tetetek fel majd a 6 hetes kontrollon, megvan a kellő gyerekszám, így már nem szeretnénk meglepődni :D
Nálunk két és fél évig működött. Nem volt hiba egyikünknél sem. Az exemnek korábbi kapcsolatból volt már gyereke, és miután mi szakítottunk, két évre rá született neki még egy.
Nálam sem volt gond, én egy évvel azután lettem terhes, hogy szétmentünk. (Mármint természetesen mástól, nem tőle :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!