Jogi kérdés? Gyermekelhelyezési per? Kinek van tapasztalata?
Figyelt kérdés
A kisfiam 8 hónapos. Ugy alakult, hogy az apjával kulon koltoztunk. Haza pakoltam 500 km re tőle. Ivott szitkozodott fenyegetozott, a saját gyerekere kivanta hogy legyen beteg es hasonlok. Le sem tudom irni miket. :-( . Nem birtam tovabb.Ennyi roviden. Kérdésem, hogy ezek utan ha beadom a birosagra a papirt , amiben kérek gyerektartast, ő elviheti haza? nagyon nem akarom hogy 500 km re cipelje a gyerekemet ezek utan! Felek!Hogyan láthatja? Vagy ez a birotol fugg?2016. júl. 28. 16:14
11/17 anonim válasza:
vannak még olyanabbak is ,de nem ez a lényeg sajnos aki alkalmatlannak bizonyul a családban a gyereknevelésre hamar kiesnek a prixisből .Ez még mindíg jobb mint egy ilyennel egy fedél alatt .
12/17 A kérdező kommentje:
Lesz vajon lehetosegem arra hogy uzeneteket mutassak? És ha o hazudik rolam valamit?
2016. júl. 28. 17:12
13/17 A kérdező kommentje:
én nem irkáltam semmi rosszat o viszont igen. hajlamos hazudozni hogy szegyenitsen.
2016. júl. 28. 17:13
14/17 anonim válasza:
Egy ilyen pernél az üres szavak nem bizonyítékok! Ahogy a te szavaid sem lennének azok, ha azt mondanád, hogy verte. (Mivel nem tudod bizonyítani) Ettől ezért nem kell félni. Ha mond valamit el kell mondani, hogy hajlamos a hazudozásra. Alá kell támasztani az állításokat. Neked ezek szerint menni fog. Esetleg, ha lenne más is aki hallotta, az segítség lenne. De inkább ne legyen, mint hogy hazudj!
15/17 A kérdező kommentje:
Jajj dehogy hazudok. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat Neked! Valamennyire megnyugtattál. Szép estét!
2016. júl. 28. 18:27
16/17 anonim válasza:
Az előzők vagyok :Nem bizonyíték az ilyesmi ,mert személyiségi jogokat sért ,a bírónő majd megtalálja ugy is azt a pontot ahol már tudni fogja ki a bűnös .Nagyon ügyes praktikáik vannak de nem harapnak .
17/17 anonim válasza:
mielőbb add be a gyerekelhelyezést, mert így ha megfogja és elviszi, nem tehetsz semmit, mivel ugyan annyi joga van neki is a kicsihez, mint neked. Sajnos épp most volt ilyen esetünk, ott 1 éves a gyerek, apuka elvitte, nem tudunk semmit csinálni, mert nem volt gyerekelhelyezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!