Anyukák miért öltöztetik a kislányukat ilyen r. ncosan ruházati boltba?
Nem értem, oké, hagyjuk a gyereknek szólás szabadságot.. meg csak az legyen amit a gyerek akar. De úgy látom mintha teljes mértékben a gyerekre lenne bizva, lehet az a leges leg kisebb ruha is, vagy a leg átlátszóbb, s az anyuka nem ellenzi, bele se szól. Ennyire lesz.rja a gyerekét hogy milyen ruhát vesz ?
Aztán meg ugye az ebből következetes botrányok, férfi üggyel.. a másik fél a hibás. Inkább csak ez a rbancos oldala az érdekes. Fejlődő szervezet, miért kell abba az irányba terelni h azt csináljon a gyerek meg azt válasszon amit akar, és tényleg lehet a legrbancosabb ruha is. Nem érzi az anyuka, h épp egy ribit formál a "kedves kislányából, torz énképpel kialakitva ?
Ezen én is gondolkoztam egyszer. Talán két éve nyáron épp felsőket vettem egy női ruházati boltban és detto ugyanez volt.
Fel is vontam a szemöldököm azon, hogyha én 24 évesen(akkor még csak 22 évesen) felnőtt fejjel megbotránkozom egy ilyen látványon, akkor a nálam elvileg e téren tapasztaltabb anyuka az hogy engedheti ennyire elfajulni a dolgokat. Bármit csakhogy a gyerek csendben maradjon. Én valahogy ezt szűrtem le belőle.
"Aztán meg ugye az ebből következetes botrányok, férfi üggyel.. a másik fél a hibás. Inkább csak ez a rbancos oldala az érdekes."
te az a kérdező vagy, akivel már egyszer itt többen összevesztünk, mert szerinte a megerőszakolt nők is tehetnek arról, ha erőszak áldozatává válnak, mert miért öltöztek úgy? ott beszéltünk neked az áldozathibáztatásról, és pislákolt ezzel kapcsolatban nálad már a fény.
ha nem az a kérdező vagy, akkor keress rá arra a kérdésre, hogy ne kelljen újra leírnunk neked.
ma tényleg az van,hogy végig megyek a városon és 10-12 éves lánykákon szinte kivétel nélkül olyan rövid nadrág van, ami a fél feneküket nem takarja. gondolom mindenki tudja,hogy miről beszélek. konkrétan kilóg belőle a fenekük, nem túlzok. ez megspékelik valamilyen átlátszó felsővel. tényleg nem szabadna ezt hagyni a szülőnek.
persze egy normális világban ez nem lenne baj. de annyi elvetemült pedofil van, akiknél ez olaj a tűzre. de ha nem is lennének ilyenek, akkor sem kell nevetségessé tenni magát. a fiatal kamasz még nem látja át ezt. a szülőnek kéne okosabbnak lenni és ott lenni amikor a gyerek vásárol. és ésszerűen jóváhagyni a választott ruháit. nem mondom,hogy szóljon bele. de ha nagyon prostis,akkor bizony ne vegye meg
Na igen, itt felvetődik az a kérdés, ahogy szépen leirtad, hogy kint van a fenekük, vagy bevágott a nadrág, a felső sem takar sokat, átlátszik,
hogy azok az anyukák, mit gondolhatnak a lányukról, ha meglátják ? mi jut először az eszükbe a lányukról ? Nekik nem tünik fel, nem látják, hogy mennyire kint van a feneke, vagy ki lóg a melle ? Ők ezt teljesen normálisnak látják?.
Nem tudom, mennyi idős vagy.
Én 32. Amikor 14 voltam, nagy divat volt a "p.i.csagatya". A hosszabb farmereket simán ollóval vágtuk annyira rövidre, hogy a fél fenekünk kilógjon. Mert az volt a divat. Átlátszó felsőket nem hordtunk, de haspólókat igen. Az sem takart sokat...
Szóval nem újkeletű ez a dolog. Tudod a kiskamaszok/kamaszok felnőtt nőként akarnak kinézni, csak még nem tudják hogyan kell, és bontogatják a szárnyaikat.
Arra a feltevésedre pedig, hogy "férfi üggyel" csak annyit mondok, hogy ha meztelenül mennék az utcára, az sem lehet ok arra, hogy egy férfi megerőszakoljon... Az akkor is 100%-ban a férfi bűne.
9: nem ártana neked se olvasni arról, mit jelent az áldozathibáztatás. teljesen off, amiket mondasz.
ráutaló magatartás szerinted a szexre a kihívó ruha. ez máris totális fail. de legyen, fogadjuk el a játék kedvéért. ember, ráutaló magatartás a szexre!!!, nem az erőszakra. érted már a különbséget? tudod, mi a különbség a szex és az erőszak között? remélem, hogy igen...
a ráutaló magatartás kifejezést is érdemes lenne kigugliznod, mert azt sem használod megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!