Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehet valós otthoni...

Hol lehet valós otthoni munkát találni?

Figyelt kérdés
Sajnos egyedülálló anyuka leszek. Most 7 hónapos várandós vagyok és költöznük kell albérletbe a picivel. Mivel már korábban megszűnt a munkahelyem gyest fogok csak kapni. Muszáj valamit még csinálnom, hogy megéljünk, de semmit sem találok. Az összes kamu. Valakinek van valami ötlete?
2016. júl. 23. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"Mivel már korábban megszűnt a munkahelyem gyest fogok csak kapni".Hát,akkor viszonylag régóta nem dolgozol,az biztos!Nem tudom merre laksz,de tanárokat mindig keresnek valahova.Úgy érzem,bármit javasolnak,hárítasz.Azért anyagi segítséged van/lesz?Pl.szülők,a volt párod,stb.Mert ennyiből nem lehet még Magadat se fenntartani,nemhogy egy babát!
2016. júl. 24. 10:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért kérdezem! Junius 30 szünt meg a munkahelyem és a baba szeptemberben jön, tehát ugrott a csed. Semmi segítségem sincs, se szülők se semmi. Tehat valami iszonyatosan gyorsan kell de egyszerűen nem találok.
2016. júl. 25. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Menj el a munkaügyi központba és jelentkezz be, így még lehet GYED-ed, ha szeptemberben születik. De ezt az OEP vagy a munkaügyi központos majd jobban tudja nálam :)
2016. júl. 25. 16:35
 14/14 A kérdező kommentje:
Ezt értem! Munkalehetőséget senki nem tud?
2016. júl. 26. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!