Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehet valós otthoni...

Hol lehet valós otthoni munkát találni?

Figyelt kérdés
Sajnos egyedülálló anyuka leszek. Most 7 hónapos várandós vagyok és költöznük kell albérletbe a picivel. Mivel már korábban megszűnt a munkahelyem gyest fogok csak kapni. Muszáj valamit még csinálnom, hogy megéljünk, de semmit sem találok. Az összes kamu. Valakinek van valami ötlete?
2016. júl. 23. 11:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Neten szinte biztos nem találsz valósat.

Az egyetlen járható út, ha értesz valamihez, és abból próbálsz pénzt csinálni.

Pl. kreatív alkotások (transzfertechnikás táskák, dekupázsos dobozok, órák) varrás (játékbaba ruhák készítése vagy felnőtt- és gyerekruhák javítása, cipzárcsere, stb)...

Illetve a szórólapozás még ilyesmi, nálunk egy anyuka hordja babakocsival, így a napi séta is megvan.

2016. júl. 23. 11:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen végzettséged van, mihez értesz?
2016. júl. 23. 12:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Sajnos az elméleti tudást részesítettem előnyben. Tanári végzettségem van. Sajnos máshoz nem értek. Gondolom mindent meg lehet tanulni, csak nincs lehetőségem befektetni, mert egy forintom sincs, ami nélkülözhetetlen lenne.
2016. júl. 23. 12:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor korrepetálj otthon a szakodból. De Skype-os lehetőséget is hirdethetsz, ha árban alámész a konkurenciának, akkor több esélyed van.
2016. júl. 23. 13:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem is a korrepetálás jutott eszembe, azt tudod háznál végezni
2016. júl. 23. 14:58
 6/14 A kérdező kommentje:

Azzal az a baj, hogy egy babának nem tudom megmondani, hogy most ne sirjon, ne legyen éhes....stb mert órám van. :(

Olyan, hogy borítékolás, adatrögzítés nem létezik?

2016. júl. 23. 15:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, de ha sír, pl megszakítod a korrepetálást, és folytatod ha megnyugszik. Szerintem ebből senki nem csinálna problémát. És sokkal többet is kereshetnél vele mint az általad említettekkel, amiket szinte lehetetlen találni a nagy részük átverés. Nekem is volt olyan magántanárom, aki oktatás közben magára kötötte a picijét,sose volt semmi gond abból ha a baba miatt kis szünetet kellett tartani.
2016. júl. 23. 15:10
 8/14 anonim ***** válasza:

Én dolgozom továbbra is a munkámat, GYED extrával, itthonról. Olvasószerkesztéssel foglalkozom. Annak idején amúgy körbekérdeztem otthonról dolgozó barátoknál: újságírás, kódolás cégeknek/kutatóintézeteknek, fordítás, könyvszerkesztés, ilyesmiket hallottam tőlük. Mind netes volt és nem voltak kamuk.

Nem tudom, milyen területen vagy aktív, így nekem ezek jutottak eszembe. De ha pl. nyelvtanár vagy, akkor otthon korrepetálhatsz is, persze számlával. Ilyen szempontból te jobb helyzetben vagy, mert CSED mellett pl. nem lehet dolgozni.

2016. júl. 23. 19:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Nyugodtan taníthatsz baba mellett,én anno egy 3 gyerekes matek tanárnőhöz jártam,az utolsó két gyereket abban a 3 évben szülte mikor én oda mentem.

Ha sírt a baba szoptatott,pelenkázott,ott volt mellettem,csináltam a példákat,addig tisztába rakta,vagy kint volt hordozóban vagy aludt...simán megoldotta,és ez sose gátolt minket a tanulásban,

2016. júl. 23. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Csak gyest mert abbol nehezen élsz meg ? Egyedül + családipotlék ? Én jövö szemtembere keresnék tanári állást iskolában,gyerek meg mehet bölcsibe .
2016. júl. 24. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!