Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni problémák?

Szülés utáni problémák?

Figyelt kérdés
3 babát szültem természetes úton. elsőnél volt gátmetszés,utána semmi probléma nem volt. másodiknál durván szakadtam,lassú volt a felépülés is. harmadiknál gátvédelem lett volna de szakadtam ugyanott ahol a másodikál. a felépülés itt volt a leggyorsabb. a problémám hogy mióta a 2.baba megszületett nem tudok tangát hordani,nagyon kényelmetlen. tudom nem is egészséges a tanga,de vannak olyan nadrágok ami alatt virit a tundra vonala és ha olyan helyre kell menni nem tudom mit vegyek fel hogy esztétikusan nézzek ki. van esetleg hasonló problémával áll szemben?

2016. júl. 19. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaj.

Varrásnélküli bármilyen fazonút.

2016. júl. 19. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lézervágott bugyi "osztjónapot"!
2016. júl. 19. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Mivel a tangát nem bírod, nagyobb bugyi meg nem jó a ruhák alá (nekem a varrás nélküli is kivirít), ezért szerintem a ruhákat kell lecserélni. Hülyén hangzik, de ne vegyél fel olyan nadrágot, ami alatt látszik nagyon a bugyi vonala.
2016. júl. 19. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:
34%
Utálom a tangát, de megoldottam varrás nélküli bugyival.
2016. júl. 20. 07:24
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Vagy ne vegyél bugyit
2016. aug. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!