Budapest Campona előtt felállított vidámparkról, körhintásról van valakinek infója?
Figyelt kérdés
Mikor van nyitva, mennyibe kerül? Kisebbeknek vagy nagyobbaknak való játékok vannak inkább?
Neten nem találok róla semmit.
Köszönöm
2016. júl. 19. 12:54
1/2 anonim válasza:
Májusban voltunk ott de azt nem tudom, hogy ugyanazok vannak-e még ott. Elég sokféle játék volt, kicsiknek nagyoknak egyaránt. 5 éves és 1 éves kislánnyal voltam ott, a nagyobbik dodzsemezett és egy kisebbfajta hullámvasutat próbált ki de eléggé megijedt tőle mert tényleg gyorsan ment. A kicsivel pedig felültünk egy kisvonatra ami körbe-körbe ment. De ezeken kívül sok más játék volt. Az ára szerintem a szokásos, nem volt olcsó de konkrétan nem emlékszem rá
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. júl. 20. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!