Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisfiunk neve Marián lenne....

Kisfiunk neve Marián lenne. Vezetéknév Fischer. Szerintetek szép keresztnév? És talál a vezetéknévvel?

Figyelt kérdés

Szüleink szerint nem szép, de nekünk tetszik. 34+6 hétben vagyunk.

22/N

2016. júl. 18. 12:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%
Adjátok, ha az tetszik!
2016. júl. 18. 14:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, de túl nőiesen hangzik. :(
2016. júl. 18. 15:02
 13/22 anonim ***** válasza:
nekem kimondani is nehéz, pedig nem vagyok beszédhibás, de olyan akadozós, szegény gyereked reméljük nem fog raccsolni. de biztos sokan le fogják Mariannozni :(
2016. júl. 18. 16:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, nagyon lányos.
2016. júl. 18. 16:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik és tuti Mari lesz belőle legkésőbb oviban.
2016. júl. 18. 17:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Ez az a név, amiért veszettül utálni fog benneteket a kisfiatok egyszer, mert MINENKI marinak, marikának fogja cikizni.

Németországban élek, itt ismerek Marian nevű férfit, semmi gond nincs vele, mert itt pl. mindenki tudja, hogy ez férfi név. Otthon szerintem mindenki egyértelműen nőinek nézné.

2016. júl. 18. 19:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem működik a két név együtt, bár én sem adnám egyrészt mert valóban könnyű félrehallani (Mariann), másrészt nekem így már túl idegen hangzása van a névnek. Viszont, ha nektek ez tetszik, akkor hajrá (lányom bölcsijében van Marián, nem becézik egyébként...a gondozónők/ovónők meg szokták kérdezni, hogy van-e becenév, vagy hogyan szólítsák a gyereket)! :)
2016. júl. 18. 19:11
 18/22 A kérdező kommentje:

A párom születèsileg nèmet, azèrt is Fischer a vezetèkneve. apukaja nem is tud magyarul, viszont az anyja magyar. Ezert lesz a Marián nèv, mivel nemetorszagban ahogy mar irtak ott van a Marian,fiu nev.

Igy egyelore a Fischer Marián Krisztopher nèv mellett voksolunk :)

2016. júl. 18. 21:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, hogy "Krisztopher" nincs.... Vagy Krisztofer, vagy Kristopher. De ha a gyerek Magyarországon élne, akkor a Marián továbbra is kib*szás.

Itt Németországban a Tobias is az egyik "legmenőbb" (gyakoribb) fiúnév, otthon meg ki a f***sz nevezi el TÓBIÁSNAK a gyerekét? Na a Marián ugyanez az eset...

2016. júl. 18. 21:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Kristophert akartam irni. Tervben van a nemetorszagba valo koltozes.
2016. júl. 18. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!