A Gergőhöz milyen név talál másodikként?
Figyelt kérdés
A vezetéknév Túrós. Keresünk egy második nevet is, de nem találtunk tökéleteset. Ötletek?2016. júl. 6. 08:17
1/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy passzol hozzá az Olivér de nekem valamiért ez jutott eszembe.Gondoltam leírom.:)
3/8 anonim válasza:
Nem adnék második nevet, mert tök ritka a vezetéknév. Amúgy kábé bármi illik hozzá, csak nektek tetsszen. Máté, Gábor, Csaba, Szabolcs, András, nekem pl effélék tetszenek.
4/8 anonim válasza:
Túrós Gergő Tihamér
Nincs jelentősége a második keresztnévnek, mert a Gergő, tökéletes.
Ha mégis akartok, akkor az legyen legalább annyira ritka, mint a vezetéknév!
7/8 anonim válasza:
Szerintem elég az, hogy Túrós Gergő. Szép és kerek, a második névvel túl sok lesz már.
De ha mindenképp ragaszkodtok hozzá, akkor esetleg Gergő Attila, Gergő Dominik, Gergő Barnabás, Gergő Benedek.
Szóval nekem úgy kerek, ha a második név egy szótaggal hosszabb az elsőnél.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó: pont erre gondoltam én is, csak nem tudtam meghatározni magamnak, hogy mitől hangzik jobban nekem egyik név, mint a másik (pedig mindkettőt ugyanúgy szeretem). Szóval ez a szótag-dolog van a hátterében :D
2016. júl. 6. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!