Mennyi ideje voltatok együtt, és mennyi ideje éltetek együtt, mikor belevágtatok a babaprojektbe?
Lassan 9 éve vagyunk együtt, 3 éve jegyzett el, 2 éve vagyunk házasok és úton van a baba :)
13 hetes kismama
Lányom apját 2011 áprilisában ismertem meg kb,augusztus végén jöttünk össze,szeptember elején költöztem oda,nem tervezett volt a baba,januárban estem teherbe,tehát 4 hónap után. A kapcsolat sajnos megromlott,illetve nem is sajnos,mert csodás párom lett azóta. Tavaly májusában mentünk külön. Jelenlegi páromat tavaly márciustól ismerem,október végén jöttünk össze,de randizgattunk már egy ideje,meg ugye lévén van egy gyerekem már,így sok-sok program volt vele is. Ő vele tervezetten lett a baba,ő is januárban fogant,második hónapban,hogy mondtuk jöhet.Mikor elvileg születik,akkor leszünk együtt majd egy éve.
Sokan mondják korai,de most nem szúrtam el a választást.Párom költözött ide,az albérletbe,amit én béreltem ki,november elejétől itt lakik.
Nem volt még eljegyzést és esküvő,majd 2 év múlva lesz esküvő kb,jelenleg vannak fontosabb költségeink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!