Nagyon rossz embernek érzem magam. Szerintetek?
A legjobb barátnőmnek 3 hós a pici lánya, szépnek kellene látnom de mindig azt mondja egy hang a fejemben, hogy csúnya kövér aránytalan baba. Tiszta apja.
A barátnőm gyönyörű, de a férje, nekem soha nem jött be mint pasi, sőt magától az embertől a hideg ráz, nagyon rühellem.
Reméltem, hogy a gyerek majd az anyjára üt, de nem úgy tűnik. Szerintetek csak azért látom csúnyának a babát mert az apját utálom?
NAgyon lelkiismeret furdalásom van, még a férjemnek sem mondtam el, ezt és nyomja a lelkemet.
/Nem vagyok irigy, ha valaki ezt gondolná rólam. Nagyon sok ismerősöm babáját tündérszépnek találom/
Ti voltatok már így?
Nem vagy rossz ember. Akárhogy is nézzük, vannak kevésbé szép babák. Én a nem szép babákat aranyosnak szoktam nevezni. Pedig olyat is ismerek, aki nem is szép, nem is aranyos :(
Ettől függetlenül nem mondom az anyukájának, hogy nekem nem tetszik az ő gyereke. Az anyjának ő a legszebb és ez a lényeg, ez a legfontosabb.
Neked is nagyon fog tetszeni a saját gyereked, még akkor is, ha nagy orra lesz, elálló füle, ferde lesz, vagy mit tudom én...
Nem neked kell, hogy tessen ez a baba, hanem a szüleinek :)
Nyugi :)
Dehogy vagy rossz ember ettől! szerintem az természetes, hogy a szülőknek a saját gyerekük a legszebb (talán azért is, mert '. a szerelme vonásait látja benne 2. látja arany-falat szituációkban is, amikor nevetgél, gőgicsél, játszik...amit egy kívülálló nem biztos, hogy elkap), a kívülállóknak meg egyik gyerek aranyos, a másik szép, a harmadik meg nem annyira szép...
Az egyik ismerősöm olyan aranyos volt, amikor meglátta a babáját, csak annyit mondott rá, hogy ugyanolyan karakteres arca van, mint az apjának (fiú). Hát, amikor megnéztem a babát rájöttem miről beszél (pedig nem ismerem az apját)
Aztán a viselkedése is olyan lesz.Néha nagyon rühellem magam!30 éve a legjobb barátnőm,de nem tudom a fiát szépnek,okosnak,kedvesnek látni.
Egy másik barátnőm lánya szintén tiszta apja!A szeme sem áll jól,állandóan beszél,produkálja magát.Hiába született már nekem is egy lányom,muszáj mindig megdögönyöznöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!