Milyen védekezési módszert választanál, ha nem szeretnél már több gyereket?
Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 14:28
11/11 anonim válasza:
Én is az "elköttetést" választanám legszívesebben,hormontartalmú nekem nem jöhet szóba,mert mélyvénás trombózisom volt,és nem akarok kockáztatni.37 éves vagyok,2 gyermekem van,és biztos hogy már nem szeretnénk többet.1 évbe telt így is,hogy gyed után,munkahelyet találtam,mert az előző megszűnt...
3-as,nem értem,hogy jönnek ide az állatok,ha valaki biztos nem akar már több gyereket,hadd döntse el,hogy véglegesen meg szeretné oldani a témát...vagy mondjuk azért,mert egészségileg nem lenne jó teherbe esnie...
Sokkal felelősségteljesebb gondolkodás,minthogy becsúszik a baba,ilyen olyan ok miatt,aztán lehet agyalni,hogy mi legyen..én nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!