Úgy érzem már nem bírom, teljesen ki vagyok már idegileg nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van 2 gyerekünk egy 2 ésféléves kislány és egy 8 hónapos kisfiú.A lányom nagyon hisztis,rosszaság,mindig is az volt most meg itt van még a dac korszak is és én nem bírom ezt kezelni,sokat vagyok ideges,kiabálok,sírok is és sokszor fognám maga itt hagynék mindent,de a gyerekekre gondolok.Párommal is sokat veszekszünk,sokszor úgy érzem nem vagyok boldog.Unalmas az életem,szeretnék már kikapcsolódni,de nem lehet.Nem tudom mit tegyek boldog akarok lenni de,úgy érzem nem vagyok az.Mit tegyek?Negatívat nem kérek így is elég rosszul vagyok.2016. júl. 14. 21:22
11/11 anonim válasza:
Hogy vagytok kedves kérdező?
Javult a helyzet?
Én is kb ebbe a szituba vagyok és jól jönne pár bevált praktika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!