Hogyan közöljek egy 4 éves gyermekkel egy válást?
A fiam apukája, 3 napja lelépett,azzal a szöveggel,hogy elmegy kakaóért. Azóta nem láttuk de a kisfiam már nagyon hiányolja.
A kapcsolatunk 9 év után zátonyra futott úgy tűnik. Veszekedtünk hetente 1x kis apróságokon az utóbbi 3 hónapban de nem gondoltam hogy ekkora a baj. Azóta hogy elment nem lehet elérni telefonon sem,de közben jár a saját családjához tehát nem érte baj. Összeszedte a ruháit valamikor amikor nem voltunk itthon és letette a kulcsokat. Szeretnék pontot tenni a végére de szó nélkül hagyott itt és így nehéz. Megmenteni már nem szeretném a dolgot. Csak... a 4 éves fiam lelke. Az bánt...
Én nem akarnám hogy lássa ez fájo nagyon, valahogy ugy közölném, mintha napirend lenne.hogy lássa anya szerint ez igy van rendjén, vagy sajnos ilyen is lehet az élet.
Szóval kb ugy 3-at alszol, utána találkozol apával, mert apa máshol alszik.vagy ilyesmi az ő nyelvén.
azta :O tényleg van ilyen? lement kakaóért??? ilyen egy gerinctelen férget, hogy egy 4 évest így átbahm :(
undorító, nem tudod valahogy elérni? neki kéne ezt megmondania, hiszen ő szaladt le a boltba 3 napja...
fujj :( remélem bíróságra elmész és még a gatyáját is lepereled róla! az ilyen nem ember, nagyon sajnálom :(
Hát tulajdonképpen 4 hónapja a szüleim lakásában élünk,mert az övét felujítjuk,karácsonyig elkészült volna. Az az ő nevén van,de az én fizumat is vitte a felujítás. Mindegy...
Tehát lényegében szépen elérte,hogy kivonuljunk a házából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!