Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le a 6 éves...

Hogyan szoktassam le a 6 éves húgomat a tabletjéről?

Figyelt kérdés
Egész nap csak azzal van, reggeltől estig, öldöklős és verekedős játékokat néz és nagyon agresszív. Sajnos nem lehet az, hogy elveszem, mert a szüleim nem engedik, mert legalább addig se kell vele foglalkozni, maximum egyszer-kétszer enni adni, mert enni se eszik és inni se iszik. Naponta többször veri meg a szüleit és engem is. Már ha azt kérjük halkítsa le a játékot picit, egyből megőrül, ordítozik. Segítsetek :(

2016. júl. 14. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Először a szüleidet kène megnevelni. A húgodat pedig vidd sokat kirándulni, játszótérre. Ott legalább kifárad, aztán nem lesz kedve verekedni.
2016. júl. 14. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Töröld le azt a jàtékot, legalább ne ilyet játszon ha már a tableten log folyamatosan.
2016. júl. 17. 13:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Hiába, visszatelepíti.Nagyon okos mert olvasás nélkül tudja mit kell csinálni. Pl tegnap lezárta a képernyőt hogy mi ne nyúljunk hozzá. Így azt csinál amit akar.
2016. júl. 17. 13:37
 14/16 anonim válasza:

Kilépsz Google Playról, vagy mi az Androidnak a Storeja, és akkor már nem tud töltögetni, mert nemhiszem, hogy tudja az emailt és a jelszót... Ha meg tudja is... Akkor megváltoztatod... És nem fogja tudni visszatelepiteni. El lehet venni tőle erőszakkal is, nem hagyhatjátok, hogy egy kis taknyos kölyök dirigáljon.

Én kocka vagyok, de ha valahova menni kell, vagy valamit valakinek meg kell nézni, akkor azonnal azt részesítem előnyben. Bár 10 évvel idősebb vagyok nála. De ez akkor sem normális, amit csinál.

2016. júl. 17. 13:50
 15/16 anonim ***** válasza:
bocs hogy ezt írom, de nem lesz semmi változás, ha a szüleid nem látják be hogy ez így nem jó. miért nem nevelik rendesen? csak becsúszott gyerek, vagy mi???
2016. júl. 17. 16:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, valószínű, hiszen amikor megszületett, anyám 40, apám 60 volt és anyám apámat csak a pénze miatt szerette. Igen SZERETTE, mert már nem szereti, mert nincs pénze. És ezért se foglalkoztak vele. Most elvettem a tabletet, valamivel jobb, de pár óra után megint rákezdi egy fél órára.
2016. júl. 17. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!