Anyák! Titeket eddig mikor és mivel készített ki legjobban a gyereketek/gyerekeitek idegileg?
Csak annyira idegesítő kismajmok, amennyire te voltál gyerekkorodban.
Nekünk még hátha szerencsénk lesz, és a gyerekünk kinövi ezt, veled ellentétben.
Ezek az "idegesítő kis majmok " tudnak annyi szeretetet adni,amit te soha nem fogsz kapni senkitől.
A kérdésre válaszolva ;nekem az a kiborító, mikor szól valamiért, de pont olyan dolgot csinálok amit nem tudok egyből ott hagyni.pl tészta szűrés. De akkor addig kiabál míg nem vele foglalkozom. A türelmetlenség.
2 éves kislány.
A hisztikorszak! Kicsinalt napi szinten 2 felnottet.
Csecsemokorban sem volt egyszeru, addig azt hittem a legrosszabb resze ez lesz, volt hasfajas 3 honapig., majd fogzott, 2 x durva szeparacios szorongas, sosem maradt el egy percig se egyedul, 1,5 evig nem aludtunk...de ezek mar eltorpulnek a hisztikor mellett.
Szerencsere tuleltuk...es meg imadjuk a kismajmot :-)
Én ezt a 3 éves hisztit jobban viselem, sokkal rosszabb volt nekem amikor újszülött korban 5 hónapig ordított a hasfajastól...azt hittem meg örülök. Aztán míg el nem kezdett kúszni, egesz álló nap megállás nélkül tutult mint egy kölyök kutya. Még kérdést is írtam ki :D
Ehhez képest számomra ez a kis dac már nyaralása :)))) (fárasztó nyaralás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!