Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek a fiam ovistársával...

Mit tegyek a fiam ovistársával? Szembedobta valamilyen hegyes dróttal, annyira, hogy kórházba kellet vinni.

Figyelt kérdés
A lány mindig verekszek, az óvónéni mindenkit megbüntet a verekedésért csak ezt az egy lányt nem.Mindenkivel állandóan verekszik, a fiamon is csomó kék folt van miatta. Ezzel a húzásával nálam betelt a pohár. A szülei azt mondjak nem lehet kordába tartani. Az ellátása a fiamnak sokba kerül, kérjem el a szülőktől a pénzt? Ma annyira felidegesített, mikor munkába telefonalt az óvónéni, hogy a fiam a kórházába van, hogy ereztem felrobbanok mérgembe és megverem én is azt a leankat.
2010. ápr. 15. 14:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én már nem is merem beadni a gyerkőcömet oviba meg iskolába, mert ilyen dolgokat lehet hallani.

Én biztos, hogy azzal kezdtem volna, hogy előveszem az óvónőt, majd sorban a felettesét, majd a szülőkkel is elbeszélgettem volna. Mi az, hogy nem lehet a gyereket kordában tartani, két nagy füles aztán megtanulja a rendet.

Nem vagyok egy gyereket elverős típus, de ha máshogy nem lehet rá hatni, akkor kap egy fülest, majd a sokadik után rájön, hogy lehet szépen is viselkedni.

Remélem nem lesz semmi komoly baja a fiad szemének, jobbulást kívánok neki.

2010. ápr. 15. 17:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem a számlát nem is a szülőknek kéne benyújtani, hanem az óvodának. Oké, hogy a szülőnek meg kéne nevelni a gyereket, viszont ettől függetlenül az óvónők felelőssége, hogy amikor a gyerekek rájuk vannak bízva, ilyen ne történhessen. Én megfontolnám, hogy feljelentést teszek az ovi ellen, amiért ilyen egyáltalán előfordulhat. Barátnőmnek ovis korában egy botot szúrtak a szemébe, ott is az ovi lett feljelentve, mert nem figyeltek eléggé.
2010. ápr. 15. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!