Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek a fiam ovistársával...

Mit tegyek a fiam ovistársával? Szembedobta valamilyen hegyes dróttal, annyira, hogy kórházba kellet vinni.

Figyelt kérdés
A lány mindig verekszek, az óvónéni mindenkit megbüntet a verekedésért csak ezt az egy lányt nem.Mindenkivel állandóan verekszik, a fiamon is csomó kék folt van miatta. Ezzel a húzásával nálam betelt a pohár. A szülei azt mondjak nem lehet kordába tartani. Az ellátása a fiamnak sokba kerül, kérjem el a szülőktől a pénzt? Ma annyira felidegesített, mikor munkába telefonalt az óvónéni, hogy a fiam a kórházába van, hogy ereztem felrobbanok mérgembe és megverem én is azt a leankat.
2010. ápr. 15. 14:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kérd ez az ovodapszichológus telefonszámát, és beszélj vele. (ha nincs ilyen, akkor az ovodát felügyelő szervtől - önkormányzat? kérj tanácsot.. hihetetlen, hogy az ovonők milyen közömbösen viselik el ezt a helyzetet.. pedig nekik tudniuk kéne kezelni az ilyesmit).
2010. ápr. 15. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:

Sokmindent nemigen tudsz tenni.Nekem úgy belevert egy csaj a szemembe oviban,hogy 2 napig nem viccelek 2 napig bandzsítottam.Nemtudtam a szemem vissza egyenesíteni.Szerinted mi lett a vége?Semmi, mert az óvónő volt az anyja:/

Én a helyedben viszont odaraknám a szülők elé a számlát és ha nem fizetnek akkro,na azt majd akkor ráérsz kigondolni:)Ha nem is az egészet de legalább a felét kifizettetném,aztán beszélnék az igazgatóval(van ott olyan?:O) és elküldetném pszchihomókushoz:)

Sajnlom a fiad,megértem teljesen,hogy ideges vagy,jobbulást neki:)

2010. ápr. 15. 15:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Van pszichológus, de kiröhögnének engem, hogy én vagyok a hülye, mert ez semmiség, csak gyerekcsíny.
2010. ápr. 15. 15:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Dehogy rögöhne ki a pszichológus. Ők ezért vannak! EGy próbát megér!!! (első válaszoló)
2010. ápr. 15. 15:03
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem a pszichológus, hanem a szülök, és úgysem vinnék a gyereket rendszeresen "kezelésekre" mert maradiak!

Lehet meg többet verne a gyerekem ez után.

2010. ápr. 15. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Én nem verném meg a kislányt,hanem bemennék az oviba és meg mondanám az ovónőknek,ha még egyszer ilyesmi elő fordul a gyerekemmel,nagyon csúnya botrányt fogok rendezni mert 1 nem ez az első eset 2 azért kapják a fizetésüket meg azért vannak itt, hogy figyeljenek a gyerekekre, amíg ott vannak ,addig az ő felelősségük ha történik valami a gyerekekkel,megvárnám a kislány szüleit is és az ovónővel eggyütt fére vonulnánk és elbeszélgetnénk ezekről a dolgokról, hogy ez így nem mehet tovább én eszt tenném a helyedbe és fogom tenni ha a lányom ovis lessz!Ha megvernéd nagy bajba kerülhecc,megéri,és aszt is emlídzsd meg, hogy mennyi pénzetekbe kerűlt mind ez a lányuk miatt,hátha lessz bennük annyi hogy honorálják eszt a dolgot de ne reménykedj!Bízom benne,hogy minden jóra fordul veletek!Jobbulást a fiadnak!
2010. ápr. 15. 15:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy a veres nem jó megoldás, de mérgembe azt sem tudtam mit csináljak. Most a fiam le van feküdve, alszik mert lázas, mikor kicsi volt akkor sem aludt délután.
2010. ápr. 15. 15:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Tök jókat írtak eddig, én mondjuk már most balhéznék az oviban, hogy hogy a francba kerül 4-6 éves gyerekek közé olyan tárgy, amivel ekkora sérülést lehet okozni??? Szándékos verekedés nélkül is kiverhetik egymás szemét!!! Az igazgatóval tuti hogy beszélnék, egyrészt a fentiekről, másrészt hogy a kedves óvónőknek az lenne a feladatuk, hogy figyeljék a köztudottan agresszív kislányt és még időben leállítsák, meg eleve az hogy nézzék mivel játszanak a gyerekek (pl ne szúrós dróttal rohangáljanak). Persze a padon ülve pletykálkodni könnyebb... Pedig csúnyán megüthetik a bokájukat, mert simán elő lehet venni őket rendőrségi úton ha komolyabb sérülés történik. Nem is beszélve, manapság néhány apuka simán leveri az óvónőt ha nem figyel a gyerekére, de lassan már esküszöm nekik adok igazat. Elképesztő mik vannak!!!
2010. ápr. 15. 15:58
 9/12 anonim ***** válasza:
nekm az ismerősömnek a fiát lökte át a korláton egy másik kisfiu és vállig be volt gipszelve mert szilánkos csonttörése volt és még a gyerek anyja azt se kérdezte meg az ismerősömtöl hogy mivan a gyerekkel még nekik állt feljebb és bementek az oviba hogy a hülye gyerekük az oviba tanulja az agresszivitást amikor van egy börtöntöltelék apja és multkor is összepakolta az egész családot ugy hogy még a rendőrök is kinn voltak!!
2010. ápr. 15. 17:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Teljesen kiábrándultam mar az egész rendszerből, mikor én is gyerek voltam akkor is kaptunk össze, de nem így viselkedtünk és nem csak a szülő hibája, hogy nem nevelni meg a gyereket, mert az én gyerekem hiába van megnevelve mikor az óvóban az óvónénik is csúnyán beszelnek velük, agresszívek és ugyanazt lássá a társaitól is. Felelősség teljes embereket kéne odatenni, és ne beszéljük meg arról, hogy mi megy a kisiskolásban.
2010. ápr. 15. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!