Mért gondolja sok szűlő hogy a 2-3 éves gyerek hiperaktív?
Mert ma mindenkire rámondják hogy hiperaktív és ezzel lehet takarózni.
Én tudom milyen egy hiperaktív gyerek(pedagógus vagyok).
DE amennyiszer hallottam már szülőktől hogy hiperaktív a gyerekük... Igen, vannak eleven gyerekek... Nevelni kell őket:)
Mert a gyerekenek sok az energiájuk a szülők meg lusták. Hagyni kell őket tombolni, játszani, gyereknek lenni.
Ki a szabdba és nem a 4 fal között ülni, moziba cipelni őket, hagyni a tv előtt ülni.
Az utolsónak igaza van!!
Az anyuka lejön a játszótérre,leül a padra,előveszi a nasit(mi nem iszunk teát,nem eszünk csokit)ott ül 3-4 órát a gyerek nyüsszög,mert hintázna,csúszna.És anyuka közli,hogy hiperaktív!Mondom,de jó neked,hogy ilyen okos vagy!Az én lányomat 12 éve össze-visszaküldték vizsgálatokra.2 évembe került mire a felzárkóztatást elintéztem.3 éves korától mozogni hordtam(balett,aerobic),míg 4 évesen rájött,hogy öttusa legyen.10 évig csinálta,egy szuper jó edzővel.A csoporttársai elfogadták,de igaz barátai nincsenek.A hiperaktivítás egy nagyon összetett állapot.Néha szörnyű,de sokszor isteni egy ilyen emberrel élni.
most van egy lassan 13 hónapos ördögöm.Fut,pakol,tépked,szóval eszméletlenül rossz!De,nem hipi,mert ők teljesen más tüneteket produkálnak!Egyébként,én mindig megkérdezem,hogy kedves anyuka:
Mit jelent a hiperaktív szó?Na erre mondanak olyan hülyeségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!