Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Par honapos babaval elmehetek...

Par honapos babaval elmehetek a konditerembe?

Figyelt kérdés
Nincs senki aki vigyazna ra..Igy arra gondoltam hogy amig en ott edzek addig o ott van egy ulesben amiben nezhet vagy aludhat amig en edzek..Ez lehetseges? Be fognak engedni igy engem? A tobbieket akik ott edzenek azokat nem fogja zavarni hogy ott van velem egy baba?
2016. júl. 4. 20:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
El.
2016. júl. 4. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Kiderül, ha megléped.

Ha sírni fog, nyilván zavarni fog és ott nem kötelességük eltűrni.

2016. júl. 4. 21:21
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Az enyem aludt az elso 4 honapban nagyon sokat, en tudtam mindenhova vinni (szemoldokszedes, konferencia, fodrasz). A gyerekestol fugg.
2016. júl. 4. 21:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Vocsi, *gyerekeDtől:)
2016. júl. 4. 21:23
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
ahol mi lakunk (Bp.), ott nem lehet bevinni az edzoterembe, viszont 1 éves kortol már van gyermekmegorzo.
2016. júl. 4. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem konditermem lenne, en nem engednem be, mert veszelyes. Pl ha nyoszorog, te kiveszed, plane ha netan mar maszik, vmi baja lesz, a tulaj meg mehet a racs moge. Nem kisgyereknek valo hely.
2016. júl. 4. 22:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A konditerem veszélyes üzem, nem vinném oda a babámat, bármennyire nyugis is, és a tulajdonos helyében sem engednék bevinni egy kisbabát. Pedig én aztán tényleg mindenhová viszem a gyerekeket, a nagyobbal suliba jártunk, ügyintézéshez is muszáj vinnem őket, soha nem volt még a viselkedésükkel probléma. De olyan helyre, ahol nem tudok rá minden másodpercben odafigyelni, és másokon múlik, hogy történik-e vele valami, soha nem vinném. Csak gondolj bele, hogy valaki megbotlik, és súllyal a kezében ráesik a babahordozóra... Vagy az edzésre koncentrálsz, vagy a babára, a kettő együtt nem megy.

Lehetőségek:

1. Keresel egy megbízható babysittert, és amíg ő vigyáz rá, addig elmész edzeni.

2. Keresel a környéken egy/több baba-mama tornát (vannak hordozós tornák, azok elég intenzívek), oda biztonsággal viheted a picit is.

3. Veszel otthonra egy szobabiciklit/taposógépet/ellipszistrénert/ministeppert (ez utóbbi a legolcsóbb, egy kondibérlet árából kijön), megszerzed a Fegyencedzés c. könyvet, és otthon edzel, amikor a babád alszik.

4. Megvárod, amíg kicsit nagyobb lesz, és az edzés időtartamára beadod ideiglenes gyerekfelügyeletre egy csanába.

Én egyébként a 3. pontot választanám. Ha fogyni akarsz, akkor az étrendedet is tedd rendbe.

2016. júl. 4. 22:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Konditerembe nem mertem vinni,viszont aerobikra jártam vele. Javarész átaludta az 1 órás edzéseket,de volt hogy nézelődött. Én úgy is indultam neki,hogy nem gond ha sír mert akkor indulunk is haza:)
2016. júl. 5. 07:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják beengedni, még akkor sem, ha hordozóban alszik. Semmi keresnivalója egy babának a gépek és súlyok között.
2016. júl. 5. 07:40
 10/12 anonim ***** válasza:
92%

Nem fogják, balesetveszélyes.

De van olyan hely is ahol van gyerekmegőrzés, baba-mama torna, maminbaba, baba-mama jóga... van sok lehetőség babával/baba mellett tornázni :-)

2016. júl. 5. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!