Ha nincs tajkártyám, elmehetek nôgyógyászhoz, meg fog vizsgálni, ha tudom a számom fejbôl?
Figyelt kérdés
Azt hiszem terhes vagyok, pénteken csinálok tesztet... Ha babát várok, akkor várjak, amíg a tajkártyám meglesz vagy mit csináljak?2014. jún. 11. 21:53
1/6 anonim válasza:
ha a számot tudod,elfogadják,legalábbis nekem mindenhol azt teszik:)
2/6 anonim válasza:
Szerintem SZTK -ba TAJ kártya nélkül nem fogadnak, menj akkor egy alkalomra magánba.
3/6 anonim válasza:
én is kártya nélkül mentem egy pár vizsgálatra, fel volt írva a számom egy cetlire,elfogadták.
4/6 anonim válasza:
En is csinaltam mar h papirra volt felirva vagy vittem egy receptet amin ugyanugy szerepelt, soha egy rossz szot nem szoltak miatta. Siman ellattak. :-)
5/6 anonim válasza:
Én többször is csak a nevemet mondtam. Az alapján kikeresték.
6/6 anonim válasza:
írd fel a számodat egy papírra, ha kérdezik, add oda. Jobban bíznak abban, hogy helyesen le van írva, mint a fejből bemondásra, tapasztalat :)
Amúgy bepötyögi a gépbe, és úgyis kidobja, hogyha valami gikszer van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!