Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a penz nem akadaly es...

Ha a penz nem akadaly es egyebkent nyaron nem kellene dolgoznotok, akkor szetintetek 6-7 eves gyereket mennyi idore erdemes nyari taborokba beiratni? Szereti a tarsasagot, nem anyas.

Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 13:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátkozós, szeret menni, akkor 2-3 hét (nem egyben) szerintem tök jó lehet. Minden hónapban egy hét. A saját 8 évesemen látom, hogy halálra unja magát, de ő nem az a típus, aki táborba menne :(
2016. júl. 1. 14:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Ottalvósba nem küldenék egy ekkora gyereket, legfeljebb osztálytársakkal 2-3 napra. Napközisbe amennyit szeretne, de azért én is szeretek vele lenni a nyáron.
2016. júl. 1. 14:46
 13/13 Snorri ***** válasza:
Napközis táborokról van szó, nem? Én, ha megtehetném, akkor mondjuk minden második héten vinném egyre, ha élvezi. De valami értelmesre csak. Úszás, programozás, színjátszás, ilyenekre. Ottalvósra nem vinném, max nagyszülőkhöz pár napra, csak ha szeretne.
2016. júl. 1. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!